Petre Geambașu, accident rutier. A lovit cu mașina un copil de 5 ani

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 02 octombrie 2019, 14:09
Muzicianul Petre Geambașu a fost implicat într-un accident rutier marți, 1 octombrie. Anunțul a fost făcut chiar de fiul său, pe o rețea de socializare. 

Petre Geambașu ar fi lovit un copil de 5 ani cu mașina, însă cel mic a scăpat nevătămat, conform declarației lui Călin Geambașu. Iată mesajul acestuia.

„Azi, în Zi de Sărbătoare (Acoperământul Maicii Domnului), Petre Geambașu, tatăl meu narcisist, a lovit cu mașina un copil în vârstă de aproximativ 5 ani, chiar pe strada unde locuiește (la o stradă distanță de mine), în Săftica, pe strada Morarilor.
Slavă Domnului, copilul nu are nimic grav! S-a ales doar cu o sperietură și câteva contuzii. A fost dus imediat la spital. Au intervenit Salvarea și Poliția, iar traficul a fost blocat pe DN1 și restricționat accesul pe strada cu pricina”, a scris fiul lui Petre Geambașu, Călin Geambașu, pe Facebook. 

Ce solicită Călin Geambașu în mod public

Fiul muzicianului implicat în accident, la rândul său artist, solicită autorităților reevaluarea capacității de a conduce vehicule pe drumurile publice, după o anumită vârstă.

Am propus dintotdeauna necesitatea reevaluării capacității de a conduce autoturisme pe drumurile publice după împlinirea vârstei de 70 de ani. Reflexele și văzul slăbesc covârșitor, iar multiple pericole de sănătate personală cresc și ele totodată. Un simplu examen ar mai tria dintre cei care și-au luat permisul de conducere când erau doar câteva mașini pe străzi și rulau cu viteze reduse și adaptarea la traficul în ritmul de azi, așa cum îl știm cu toții. Cine trece testul, să conducă mai departe. Cine nu, să ia taxi și să nu pericliteze viața altor oameni„, a completat Călin Geambașu.

Foto: Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!