O tânără de 21 de ani s-a sinucis după ce a văzut imaginile din telefonul iubitului ei

De Unica.ro, pe
Lydia Roberts, în vârstă de 21 de ani, s-a sinucis în 2017, la câteva ore după ce a umblat în telefonul pe care iubitul ei îl lăsase acasă.

Curioasă ce ar putea găsi în telefonul iubitului, Lydia a profitat de faptul că acesta îl uitase acasă și s-a uitat prin imagini. Ea a fost șocată să descopere poze cu minori abuzați sexual.

Adam Wells, în vârstă de 27 de ani, directorul unei companii de cosmetice, avea în telefonul de rezervă conținut ilegal de pe un site rusesc. În poze apăreau copii abuzați sexual.

Lydia și Adam s-au certat prin mesaje imediat după ce ea a făcut descoperirea șocantă. El a mers acasă la prânz, apoi s-a întors din nou seara, după încheierea zilei de muncă. S-au certat din nou, apoi Adam a decis să iasă în oraș cu prietenii lui. Când s-a întors, în jurul orei 3:00 dimineața, și-a găsit iubita decedată.

Lydia avea un istoric de depresie și mai încercase să se sinucidă și altă dată. Chiar și așa, iubitul ei a fost obligat la muncă în folosul comunității, iar numele lui a fost înscris în registrul infractorilor sexuali din Anglia.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!