Motivul pentru care Gheorghe Dincă a lăsat trei telefoane la îndemâna Alexandrei Măceșanu

De Unica.ro, pe
Nu mai puțin de trei telefoane erau în camera în care era închisă Alexandra atunci când Gheorghe Dincă a plecat din casă. Cu unul dintre acestea, victima a reușit să sune la 112. 

Motivul pentru care criminalul din Caracal a lăsat mobilele la îndemâna victimei a fost dezvăluit de avocatul lui din oficiu: Dincă era convins că niciunul din telefoane nu funcționa. Cu toate acestea, Alexandra s-a încăpățânat să lupte pentru viața ei și a reușit să sune la 112.

Conform avocatului, Dincă i-ar fi spus clar Alexandrei să nu se atingă de obiectele din cameră atunci când a plecat de acasă. Așa că s-a enervat și a lovit-o când a revenit și a văzut că ea dăduse un telefon, iar lovitura i-a fost fatală fetei.

El a spus că aveam 3 telefoane, dar a zis că ştia că nu funcţionează niciunul. El i-a spus Alexandrei să nu se atingă de nimic din cameră, când a plecat să îi cumpere alifie pentru mâini. El a spus că s-a enervat că a văzut că a umblat la telefon şi a lovit-o. Mereu a spus că nu îşi explică de ce le-a incinerat”, a declarat avocatul Bogdan Alexandru.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!