Mesajul postat de fiul Vioricăi Moise, una dintre victimele accidentului din Ialomița. Femeia a învins cancerul de 4 ori

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 08 octombrie 2019, 11:29
Viorica Moise, în vârstă de 50 de ani, este una din cele 10 persoane ucise în cumplitul accident care a avut loc în județul Ialomița, la primele ore ale zilei de sâmbătă. 

Pe lângă șoferii celor două autoturisme implicate în accident, au fost ucise și opt femei din satul Munteni-Buzău, care se îndreptau cu microbuzul către București, acolo unde lucrau la un supermarket. Mai mulți copii din același sat au rămas orfani de mamă, unele din victime având copii foarte mici, de numai câțiva anișori.

Unul dintre cei care și-au pierdut mama este Cosmin Moise, fiul Vioricăi Moise. Aceasta mai avea un băiat și rămăse văduvă de tânără, soțul ei decedând la numai 27 de ani. Viorica și-a crescut singură băieții, care erau mici când le-a murit tatăl. Diagnosticată cu cancer, ea a suferit nu mai puțin de patru operații, dar a depășit problemele de fiecare dată.

Acum adult, căsătorit și tată la rândul lui, Cosmin a scris pe rețelele sociale un mesaj pentru înduioșător pentru mama lui: ”Mama … sa ne ierți pentru toate … ai plecat prea devreme , ai lăsat un gol imens in viețile noastre ..acolo sus îl vei întâlni pe tata sa ii spui ca ne e dor de el și nu l-am uitat. Te iubim mama și îți mulțumim pentru tot, tot ce ai făcut pentru noi, sper sa ne veghezi mereu și sa ai grija de drumurile noastre… te iubim !!! Dumnezeu sa te ierte ! Mama”

Alte șapte femei, între 22 și 58 de ani, au decedat în accidentul din Ialomița și toate aveau copii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!