Luptător român de MMA, decedat cu o zi înainte de meci

De Unica.ro pe
Este doliu în lumea sportului românesc după ce un tânăr de 29 de ani, luptător MMA, ar fi decedat la Chișinău, cu o zi înaintea unui meci.

Sportivul, pe nume Cosmin Dușa, se afla la Chișinău pentru a participa la ”Eagles Fighting Championship”. Pe data de 22 iunie, Comin ar fi trebuit să-și apere cele trei titluri consecutive, însă nu a mai apucat să o facă.

Potrivit stirileprotv.ro, el ar fi intrat în comă, iar la scurt timp a decedat. Pe pagina de Facebook au început să curgă mesajele de condoleanțe. Deocamdată nu sunt cunoscute cauzele decesului său.

Levente Laczko, antrenorul lui Cosmin Dușa susține că acesta a fost găsit sâmbătă dimineață leșinat în camera sa de hotel. A fost chemată ambulanța. Deocamdată familia și colegii așteaptă rezultatul autopsiei. Se pare că sportivul era într-o formă foarte bună. Noaptea lucra în cazinou, iar ziua se antrena și îi uimea pe cei din jur cu energia lui. Însă în ultimul timp, colegii și părinții spun că se simțea destul de obosit. În ultimele șase luni ar fi leșinat de două ori, dar în urma controalelor nu s-a depistat nicio problemă de sănătate.

”Jumătate dintre sportivii mei erau întorși la control din cauza problemelor, Cosmin nu a avut niciodată dificultăți să treacă vizita”, a declarat Laczko Levente pentru Libertatea.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro