Jay Baer vine în București la WeContent

De Unica.ro pe

Conferința WeContent va avea loc pe data de 7 și 8 noiembrie în București, la Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City. În cadrul acestui eveniment dedicat content marketingului, sunt așteptați specialiști în marketing, comunicare și relații publice, copywriteri și content writeri, vloggări, bloggări și influenceri, specialiști în SEO și antreprenori.

WeContent 2019 este una dintre cele mai importante conferințe de content marketing din Europa și aduce în Băneasa experți de talie internațională, printre care Marcus Tober, Jon Wuebben, Jon Burkhart, Carjin Postma, Valentin Pintilescu și alții. Printre specialiștii care vor urca pe scena WeContent, se numără și Jay Baer, star speaker-ul acestui eveniment.

Jay Baer este unul dintre cei mai cunoscuți speakeri în domeniu și are o vastă experiență în spate. Este fondatorul a cinci companii de mai multe milioane de dolari, este consilier a peste 70 de companii încă din anul 1994, printre care se numără și Caterpillar și Nike. De asemenea, americanul este autorul a șase cărți bestseller New York Times și vorbește la conferințe despre modul în care oamenii de afaceri pot folosi schimbările de astăzi în tehnologie, dar și despre așteptările consumatorilor pentru a câștiga sau a păstra mai mulți clienți. Jay promite să nu coboare de pe scena WeContent până când nu-i ajută pe participanți să obțină rezultate palpabile din content marketing.

“Cea de-a doua ediție WeContent vine ca un răspuns firesc al evoluției domeniului pe piața locală și reunește în aceeași sală, pentru două zile, nume importante la nivel internațional precum: Jon Wuebben, Sonja Jefferson, Jon Burkhart. Nu întâmplător i-am nominalizat pe cei trei, deoarece ei vor fi amfitrionii unor masterclass-uri de top, ce nu ar trebui ratate. Cu fiecare nouă ediție, construim o comunitate de creatori și pasionați de content marketing, și ne place să credem că, prin acest demers, contribuim direct la maturizarea pieței locale și la generarea de noi specialiști și experți într-o piață în continuă schimbare,” a afirmat Mariana Brădescu Constantinescu, Co-Organizator WeContent si Managing Partner PIATRAONLINE.

Biletele pentru conferința WeContent au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate de pe site-ul oficial al conferinței: https://www.wecontent.ro/. Mai mult decât atât, 20% din valoarea biletelor va fi direcționată către fundația Habitat for Humanity pentru a sprijini construcția centrului comunitar din orașul Buftea, astfel că este oferită o șansă la educație pentru 50 de copii din categorii vulnerabile.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro