Închisoare pe viaţă pentru criminalul fostului iubit al cântăreţei Oana Radu

Bărbatul care l-a ucis pe Alin, fostul iubit al cântăreței Oana Radu, acum trei ani, a fost condamnat la închisoare pe viață. Este acuzat de omor calificat, după ce și-a stropit victima cu benzină și i-a dat foc. Fostul iubit al Oanei Radu a stat trei săptămâni în comă la un spital din București înainte să moară.

Curtea de Apel Craiova l-a condamnat la închisoare pe viaţă pe criminalul lui Alin, fostul iubit al cântăreţei Oana Radu. Fapta pentru care a fost găsit vinovat agresorul, în vârstă de 34 de ani, s-a petrecut în data de 13 august 2019 într-un bloc din cartierul Rovine, Craiova. Criminalul a aruncat cu cockteiluri Molotov pe scara blocului și în vecini, iar victimă i-a picat chiar iubitul cântăreţei. După ce l-a stropit cu benzină, i-a dat foc. Alin, în vârstă de 30 de ani, a suferit arsuri grave, a stat trei săptămâni în comă şi a murit la un spital din Bucureşti, anunță romaniatv.net.

În acelaşi incident a fost rănită şi mama lui Alin. Femeia a suferit arsuri la nivelul mâinilor.

La trei ani de la moartea lui Alin, criminalul şi-a primit pedeapsa. Pentru omor calificat a fost condamnat la închisoare pe viaţă. Pentru tentativă de omor a mai primit 6 ani de închisoare. A mai fost condamnat la 3 ani de închisoare pentru trei infracţiuni de distrugere. În final, după contopirea pedepselor, inculpatul a fost condamnat la detenţie pe viaţă.

Pe lângă pedeapsa cu închisoare, instanţa a mai dispus ca inculpatul să achite rudelor lui Alin suma totală de 400.000 de lei drept daune morale.

De asemenea, mama victimei trebuie să primească şi suma de 52.000 de lei drept daune materiale. În cazul bărbatului rănit, instanţa a dispus să primescă suma de 100.000 de lei drept daune morale.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!