În mijlocul scandalului de la Caracal, un bărbat din Sibiu a încercat să răpească o fetiță de 7 ani. Ce s-a întâmplat cu agresorul

De Unica.ro, pe
În mijlocul scandalului de la Caracal, un bărbat din Sibiu ar fi încercat să răpească o fetiță de 7 ani, ziua în amiaza mare, notează Mediafax

Un bărbat de 67 de ani, din Sibiu, ar fi încercat să convingă o fetiță de 7 ani să meargă cu el, ziua în amiaza mare, în timp ce copila își aștepta mama de la cumpărături, alături de sora ei, în fața unui magazin.

Bărbatul ar fi mângâiat-o pe fată și ar fi încercat să o convingă să plece cu el, moment în care trecătorii au intervenit.

Conform Mediafax, Poliția din Sibiu cercetează acum cazul. „În timp ce se deplasa pe strada Lungă din municipiul Sibiu, bărbatul ar fi avut un comportament neobişnuit faţă de o minoră în vârstă de 7 ani, mângâind-o în zona capului şi a feţei, apoi ar fi încercat să o determine pe aceasta să plece cu el, moment în care, auzind refuzul minorei şi ameninţările bărbatului, mai multe persoane au intervenit, conflictul degenerând în agresiuni fizice între bărbatul în cauză şi martori”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Sibiu.

Bărbatul de 67 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentant instanței cu propunere de arestare preventivă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!