Elev din Braşov, bătut de profesor din cauza unui câine. Copilul a făcut pe el de frică

De Unica.ro pe
Un elev de clasa a VI-a din Săcele, Braşov, a fost luat la bătaie de unul dintre profesorii săi, din cauza unui câine. Copilul s-a speriat atât de tare când dascălul l-a luat la palme, încât a făcut pe el.

Conflictul celor doi ar fi început de la un câine care a intrat în curtea școlii. Copilul ar fi aruncat după câine cu o hârtie mototolită, însă profesorul susține că l-ar fi văzut pe elev cum dădea cu piciorul în animal.

Observator.tv notează că elevul a fost atât de speriat de comportamentul agresiv al profesorului, încât a făcut pe el în timp ce era bătut. Aceasta ar fi afirmația tatălui copilului. „L-a luat la bătaie pe copil, după care copilul a făcut pe el. Nu mi se pare normal, adică să baţi un copil în aşa hal încât să-şi facă nevoile pe el, nu e chiar în regulă. Noi ne-am adresat Poliţiei, Direcţiei de Protecţia Copilului şi am fost la medicul legist„.

Tatăl a explicat ulterior că fiul său are animale acasă, că nu este agresiv cu ele și că nu crede că fiul său a dat cu piciorul în câine.

Foto – Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro