Doi copii, agresați de un bărbat într-un parc de joacă din Hunedoara

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 08 februarie 2021, 11:53

Scene șocante într-un parc de joacă din Hunedoara. Un bărbat, de 29 de ani, a fost filmat în timp ce agresa doi minori, unul dintre ei fiind chiar fiul lui.

În imaginile surprinse cu un telefon mobil se vede cum bărbatul se îndreaptă furios către un copil care se dă în leagă, îl înjură, îl apucă violent cu mâinile de gât, îl ridică deasupra capului și îl trântește pe caldarâm. Băiatul, în vârstă de 13 ani a leșinat din cauza impactului. În timp ce copilul zăcea neclinit pe jos, bărbatul s-a îndreptat spre un alt băiat, în vârstă de 7 ani, pe care l-a agresat în același mod. Acesta din urmă era chiar fiul său.

Cei care au fost martori la cele întâmplate au sărit să acorde primul ajutor copiilor și au sunat la 112. Băiatul de 13 ani a fost transportat la spital. Potrivit primelor informații, copilul ar avea traumtism cranian și urmează să fie transportat la un spital din Timișoara.

Martorii s-au declarat revoltați de întreaga situație: „Uitaţi criminalul naibii, care era să omoare un copil. Vai, deci dacă nu îl lua poliţia, vai! Ăsta-i criminalul! Deci nu, dacă îl lasa liber ne facem dreptate singuri, nu putem sta cu frică, nu putem să stăm liniştiţi, să trimitem copiii în parc. Nu există aşa ceva!”

Citește gratuit ediția de februarie a revistei Unica. O găsești AICI

Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore și a fost chemat la sediul Poliţiei Municipiului Hunedoara pentru a fi audiat ca victimă a violenţei în familie, în prezenţa reprezentanţilor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Hunedoara. Pentru totul s-a petrecut într-un spațiu public, agresorul va fi cercetat, pe lângă violență în familie, și pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

„Duminică, în jurul orei 15.50, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată pe numărul unic de urgență 112, despre faptul că un copil a fost trântit la pământ de un părinte în zona unui parc, situat pe raza municipiului Hunedoara. Imediat la fața locului s-a deplasat o echipă de ordine publică care a stabilit faptul că în jurul orei 15:35 în timp ce se aflau lângă un leagăn doi minori s-au certat, iar la scurt timp tatăl unuia dintre ei l-a luat pe celălalt minor l-a ridicat, după care l-a trântit la pământ.

Minorul a fost preluat de un echipaj al ambulanței și transportat la spitalul municipal Deva, pentru îngrijiri medicale. În urma cercetărilor, a fost identificat prezumtivul autor al faptei, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Hunedoara care a declarat că în momentul în care a auzit că fiul său s-a certat cu un alt copil, în spatele blocului, s-a adus la acesta și într-un moment de furie l-a trântit la pământ, după care a plecat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe si violenta în familie, iar persoana bănuită a fost condusă la sediul Poliției, urmând a fi dispuse măsuri legale” , a spus Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, potrivit adevărul.ro.

Foto – Captură YouTube

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!