Denim Tailor Shop. Weekendul acesta îți poți personaliza hainele din material de jeans

De Laura Davidescu, pe
Dacă îți petreci weekendul la festivalul Summer Well, nu-ți uita acasă jeanșii preferați, geaca de blugi sau borseta din denim de la Levi’s®. În cadrul festivalului vei găsi un Tailor Shop, locul în care stiliștii îți vor oferi cele mai interesante modalități de personalizare prin broderie, pictură, rupturi, pin-uri, patch-uri și alte modalități de a-ți pune în evidență personalitatea.

Cei care cred că se exprimă cel mai bine prin litere vor alege, cu siguranță, monograme, iar cei mai puțin minimaliști vor opta pentru broderie. Iar dacă vrei să să desenezi ceva chiar tu, ești binevenit să-ți manifești spiritul artistic. Numeroase modificări pot avea loc și la nivelul materialului: se poate ajusta culoarea denimului prin alterare controlată, pentru un look vintage și rebel, prin rărirea, ruperea sau tăierea materialului.

Iar dacă nu ai un item Levi’s® acasă, să știi că, în cadrul Tailor Shopului de la Summer Well vei găsi o gamă variată și inedită de accesorii: borsete, bandane, șepci sau șosete cu diferite imprimeuri grafice sau logo-uri îndrăznețe. Nu vor lipsi nici itemurile din denim: pantalonii scurți, fustele din denim sau Trucker jackets, pregătite pentru personalizare și gata să întregească orice ținută.

Cea mai bună parte a personalizării este că la final vei avea un item autentic, perfect pentru un outfit de festival!

sursa foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!