Ce sancțiuni au primit părinții fetelor din Târgu Jiu care au bătut o colegă de școală

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 07 septembrie 2020, 19:09
Imaginile de la Târgu Jiu, în care sunt surprinse mai multe fete care lovesc și scuipă o colegă, au revoltat opinia publică din România. 

Cele 4 fete implicate în acest acest caz, dar și un băiat care a filmat atacul, au ajuns în vizorul autorităților, după ce imaginile au fost făcute publice. Se pare că victima de 13 ani nu spusese nimănui prin ce a trecut.

După ce imaginile s-au viralizat pe rețelele de socializare, autorităţile au deschis mai multe anchete pentru a stabili ce s-a întâmplat și cine sunt vinovații. Toți adolescenții implicați au ajuns la Poliție, iar Protecția Copilului a deschis separat o anchetă.

Conform gorj24.com, părinții copiilor care au agresat fata de 13 ani au primit amenzi. Față de 4 bărbați cu vârste cuprinse între 41 și 52 de ani și o femeie de 32 de ani, din municipiul Târgu Jiu, părinții tinerilor implicați în evenimentul din data de 5 septembrie a.c., a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 500 de lei fiecare, conform  Legea nr.61/1991, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Mai mult, pentru că a împlinit 14 ani, una dintre agresoare a fost reținută de Poliție 24 de ore, conform Știrile ProTV.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!