Brigitte și Florin Pastramă, apariție surpriză într-o emisiune TV

De Unica.ro, pe
Brigitte și Florin Pastramă se întorc la TV! După Ferma Vedetelor, cei doi vor avea o apariție surpriză în această seară... la Masterchef! 

Ei le vor cere concurenților să gătească un preparat special pentru a-i impresiona. Ceea ce este inedit însă e că Raluca Podea, fosta logodnică a lui Florin Pastramă, se numără printre concurenți, drept urmare și ea va trebui să gătească special pentru tinerii însurăței.

Competiția devine tot mai dură, iar concurenții au demonstrat că sunt pregătiți de orice provocare pentru a câștiga imunitatea și a-și asigura un loc în următoarele etape. După o primă probă în care au gătit în perechi, doar patru concurenți au reușit să ajungă în lupta finală pentru imunitate: aceea de a găti într-un timp limitat cu doar câteva ingrediente și ustensile, alese de jurați!

Alina, Diana, Cezar și Ionuț au devenit din colegi adversari și au vrut să demonstreze că merită încrederea juraților.

Influencer-ul Alina Gologan a reușit să emoționeze prin preparatul gătit cu gândul la mama ei, a impresionat cu aroma din farfurie și a obținut prima insignă a imunității. Locul doi a fost ocupat de Diana, care va avea un avantaj în proba din această seară.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!