A murit Norbert Dragomir, tânărul pentru care 11.000 de români au donat bani. ”Nu lăsaţi tragedia asta să treaca fără ecou”

De Unica.ro, pe
Norbert Papp Dragomir, un tânăr din Argeș, diagnosticat cu o tumoare a cavității bucale a dus o luptă înverșunată pentru viața lui, iar 11.000 de români l-au ajutat, donând bani pentru tratamentul care ar fi putut să îl salveze. Din păcate, a fost prea târziu, iar Berty a pierdut lupta cu moartea.

Tumora lui Norbert a apărut ca un punct negru lângă o măsea. Era un melanom fusocelular. Acesta a crescut foarte mult, astfel că bărbatul de 31 de ani, nu mai putea mânca normal și se lupta să respire.

Imunoterapia nu a dat rezultate, astfel că au apărut metastazele la plămâni. Un tratament revoluționar în Israel ar fi putut să-l ajute pe Norbert, dar costa peste 200.000 de dolari, așa că familia lui a trebuit să solicite donații.

„Nu am crezut că încă mai există atâţia oameni minunaţi, nu mi-am imaginat că se va mobiliza atâta lume frumoasă. Ştiu că oricât de multe mulţumiri şi vorbe aş spune, nu ar acoperi gestul făcut de către voi… ”, scria Norbert pe Facebook.

Din păcate, el a murit săptămâna trecută: „A ajuns prea târziu, boala se întinsese deja peste tot…”, au spus apropiații.

Pe pagina dedicată strângerii de fonduri, un medic atenționează tinerii: ”O tragedie care nu trebuia să se întâmple. Cancerul în zona gurii trebuie îndepărtat chirurgical complet încă de la primul diagnostic. Radioterapia şi chimioterapia vin după. Nu lăsaţi tragedia asta să treaca fără ecou în viaţa societăţii, mergeţi voi la controale la 6 luni, lăsaţi-vă de fumat, vorbiţi despre asta cu familia, cu prietenii voştri!”, a scris medicul Ionuţ Leahu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!