Selena Gomez, internată din nou la un centru de reabilitare

Abia a trecut un an de când Selena Gomez a părăsit un alt centru de reabilitare, după un tratament de aproximativ o lună, și, iată, artista are, din nou, nevoie de ajutorul medicilor. 

Selena Gomez nu reușește să facă față problemelor de sănătate pe care le are și a decis de bună voie să se interneze într-o clinică psihiatrie pentru a se trata de depresie și anxietate, afecțiuni căpătate după ce a fost diagnosticată cu lupus, o afecțiune autoimună incurabilă. “Simțea că trebuie să se îndepărteze de toți și de toate și să se concentreze doar asupra sa. A devenit foarte puternică.” – a declarat o sursă apropiată Selenei Gomez pentru o revistă nord-americană.

Selena Gomez si Justin Bieber

Selena Gomez distrându-se alături de iubitul său, Justin Bieber

Cu toate că pe plan sentimental i-a mers bine, Selena împăcându-se cu Justin Bieber și continuând celebra poveste de dragoste întreruptă brusc, pe celelalte planuri, pentru Selena, anul 2017 a fost destul de greu.  Artista a trecut printr-o operație de transplant de rinichi, donatoarea fiind chiar una dintre cele mai bune prietene ale sale. De asemenea, a muncit și foarte mult atât în calitate de producător al serialului 13 Reasons Why, cât și ca actriță în filmul lui Woody Allen, O zi ploioasă în New York, care va avea premiera anul acesta.

Citește și – Selena Gomez și Justin Bieber sunt din nou împreună. Iată fotografiile cu cei doi!

Citește și – Wow! Iată ce sandale poartă Selena Gomez! N-ai mai văzut aşa ceva!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete
Vă recomandăm: