Selena Gomez și Justin Bieber sunt din nou împreună. Iată fotografiile cu cei doi!

De Mădălina Manole pe 03 noiembrie 2017
A fost unul dintre cele mai îndrăgite si comentate cupluri de la Hollywood, iar vestea despărtirii lor a întristat profund fanii. Insă, conform presei internaționale, iată că Selena Gomez și Justin Bieber sunt, din nou, împreună.

Cei doi proaspăt reîndragostiti și-au petrecut o zi intreagă impreună și au fost surpinsi în ipostaze destul de apropiate. S-au plimbat cu bicicleta, Justin a jucat hockei în timp ce Selena îl admira de pe margine, iar apoi au plecat cu aceași mașină. Selena a imbrăcat bluza lui și, în timp ce Bieber se purta extrem de natural, aceasta încerca să se ascundă sub glugă de blitzul paparazzilor.

Selena Gomez si Justin Bieber

Era de asteptat să urmeze o impăcare, avand în vedere că zilele trecute Selena Gomez a pus punct relației cu The Weeknd, după 10 luni impreună. Confirmarea a venit și din rețelele sociale, unde fanii au observat ca cei doi nu se mai urmăresc. În plus, nu este prima dată când este văzută în compania lui Justin Bieber, cei doi având o întâlnire intimă la vila acesteia, în urmă cu aproximativ 2 săptămâni, iar zilele trecute fiind văzuți împreună la biserică.

Selena Gomez si Justin Bieber

Selena Gomez și Justin Bieber au fost impreună 5 ani, despărtindu-se în 2015, iar de atunci nu au mai fost fotografiați împreună.  Justin a avut mai multe relații neserioase, iar Selena s-a cuplat cu The Weeknd.

Citește și – Wow! Iată ce sandale poartă Selena Gomez! N-ai mai văzut aşa ceva!

Citește și – Justin Bieber, gol puşcă. Cântăreţul canadian, fotografiat în ipostaze intime, în vacanţă

Sursă foto: Hepta

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"