4 poziţii de yoga pentru echilibrul interior

De Lumea Femeilor pe

Eşti stresată? Încearcă aceste exerciţii simple pentru a te relaxa cât ai zice… „yoga”.
Exerciţiul 1

Stai întinsă pe burtă, sprijinindu-te pe palme şi pe vârfurile picioarele. Arcuieşte spatele, ţinând bazinul lipit de sol. În acelaşi timp, trebuie să împingi capul cât mai mult pe spate. Menţine timp de 3 secunde şi apoi revino la poziţia iniţială. Repetă exerciţiul de 5 ori. Pentru relaxare,  întinde-te pe spate şi închide ochii timp de 5 secunde.
Dragoste: Cum îţi poate îmbunătăţi yoga viaţa sexuală
yoga

Exerciţiul 2

Trebuie să porneşti de la poziţia de bază a exerciţiului 1 – stai culcată pe burtă şi sprijină-te în palme şi pe vârfurile picioarelor. Ridică-te uşor, împingând posteriorul în sus, până când corpul formează cu solul un triunghi. Atenţie, trebuie să faci această mişcare fără a schimba poziţia iniţială a palmelor sau tălpilor. Menţine această poziţie timp de 5 secunde. După aceea relaxează-te făcând 3 aplecări de trunchi.
yoga

Exerciţiul 3

Aşază-te pe sol, cu picioarele întinse înainte. În dreptul feselor, lipeşte palmele de sol. Înclină capul în faţă, astfel încât să presezi cu bărbia în piept. Menţine poziţia o secundă şi apoi ridică corpul, până când genunchii sunt îndoiţi şi braţele întinse. Lasă capul pe spate. Menţine o secundă. Relaxează-te culcându-te pe spate şi întinzând braţele deasupra capului.
Spectaculos: Bătrânelul de 76 de ani care practică yoga
yoga

Exerciţiul 4

Stai în genunchi, cu mâinile pe lângă corp. Înclină capul cât mai mult pe spate şi arcuieşte spatele cât poţi de mult, sprijinindu-te cu palmele de coapse sau de sol (în funcţie de cât de flexibilă eşti). Pentru stabilitate, sprijină vârfurile degetelor pe sol. Menţine 2 secunde şi apoi revino ușor la poziţia iniţială. Repetă de 3 ori.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro