Patru mișcări fizice care te fac să arăți trăsnet în rochia pentru petrecere

De Amelia Matei, pe Ultimul update Vineri, 13 mai 2016, 18:34
Orice femeie a trecut măcar o dată în viață prin situația în care a trebuit să fie prezentă la un eveniment și și-a dorit să arate trăsnet, numai că, cea mai frumoasă rochie din dulap se potrivea pe corpul tonificat de acum câțiva ani.

Ce-ai zice dacă ai afla că există patru mișcări care îți tonifică mușchii corpului în doar câteva ore.

Flotări

Sunt poate exercițiile care te ajută să tonifici într-un timp foarte scurt aproape toți mușchii corpului. Sunt solicitați în această mișcare simplă bicepșii, tricepșii, deltoizii, mușchii abdominali, glutei, al gambelor, coapselor, cvadricepsul… Trebuie să te așezi în flotare și să stai în această poziție 5 secunde. Fă 5 astfel de flotări.

flotare

Citește și: Exercițiile care te fac să pari mai înaltă

Podul de jos

Acest exercițiu este bun pentru tonifierea coapselor, mușchilor fundului, cvadricepsului și mușchilor gambei. Stai întinsă pe spate, cu genunchii ridicați și tălpile pe podea. Ridică bazinul, împingând cu toată forța în podea. Fă 10 repetări a câte cinci serii.

podul

Ridică greutăți

Poți folosi gantere nu foarte grele 1,5-2 kilograme, însă dacă nu ai, umple un pet cu apă. Stai în picioare, cu gambele depărtate și apleacă-te ușor cu fiecare greutate în lateral. Fă 10 repetări, a câte cinci serii. Mușchii brațelor vor fi lucrați atât cât trebuie.

greutati

Lucrează pe stepper

Acest exercițiu îți va lucra fesierii, mușchii andomenului și mușchii picioarelor. Dacă nu ai stepper poți folosi un scăunel mai mic pe care îl ai prin casă sau improvizează un suport pentru corpul tău, însă nu mai înalt de 30 de centimetri. Așază-te pe stativ în picioare și coboară, pe rând, câte un picior în lateral. Fă 15 repetări pe fiecare picior în câte cinci serii.

stepper

Citește și: Exerciții pentru coapse mai suple

Foto: 123rf.com, capturi Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!