Înlocuieşte sucurile acidulate cu băuturile bio-organice

De Unica.ro, pe

Haideţi să ne amintim câte sucuri acidulate am băut la viaţa noastră…
Unde mai pui că unii sunt dependenţi de genul ăsta de otrăvuri cu efecte nocive asupra organismului. Americanii şi danezii au descoperit motivele importante pentru care vei opta, atunci când setea îţi alarmează organismul, pentru apă sau sucuri naturale. Azi găsim pe piaţă băuturi bio, a căror reţetete vor ajuta să te desparţi uşor de sucurile acidulate care conţin substanţe ignifugice, extrem de toxice.

Atenţie! Persoanele care consumă sucuri acidulate se confruntă cu depuneri foarte mari de grăsimi pe ficat şi chiar pe ţesutul osos. Sunt grăsimi greu de îndepărat odată ce s-au instalat în organism. Tocmai de aceea cei care nu se pot despărţi cu niciun chip de sucurile acidulate devin obezi.

Inima are şi ea de suferit din cauza sucurilor acidulate!

Fructoza este o adevărată otravă pentru inimă, iar sucurile acidulate conţin această substanţă de-a dreptul toxică. Există numeroase ingrediente folosite în astfel de sucuri modificate genetic, care pot avea efecte foarte grave asupra organismului nostru, asupra sănătăţii noastre.
Recomand băuturile bio, cu ingrediente ce provin din culturile controlate biologic, fără conservanţi sau coloranţi, fără substanţe ciudate, sintetice, care te pot transforma într-un monsru.

Există acum pe piaţa alimentară bio-ecologică sucuri naturale bio ca cele din mere, afine, cocos, cireşe, caise sau lapte bio din grau, cocos, migdale sau orez , pentru persoanele care preţuiescîntr-adevăr sănătatea. Dacă vrei să te bucuri de un stil de viaţă echilibrat poţi să te împrieteneşti la masă cu vinul bio sau cu berea bio. De asemenea, acum există pe piaţă şi cafeaua bio rafinată. cultivată numai după metodele bio ecologice. Aşadar, putem avea o sănătate de fier dacă alegem astfel de băuturi!

Citeşte pe îndelete despre laptele bio vegetal pe www.ecotrend.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!