Reduceri în martie la servicii medicale pentru femei

De Erika Chivu, pe

În luna martie ne bucurăm de multe reduceri la tot felul de produse şi servicii, iar cele medicale nu puteau să facă excepţie. Iată unde poţi face control şi analize ginecologice…
… la preţ redus.

495 lei, setul complet de analize ginecologice

Clinica Medsana oferă pachetul Lady Care, în două variante: pentru femei sub 40 de ani şi pentru femei care au depăşit această vârstă. În primul caz, clientele primesc la preţul de 495 lei  un consult ginecologic, o ecografie transvaginală, o analiză de secreţie, un test Papanicolau, o ecografie de sân, şi un set de analize de laborator, plus interpretarea rezultatelor. Dacă ai peste 40 de ani plăteşti 595 de lei, dar mai primeşti şi o mamografie bilaterală.

Consultaţie ginecologică gratuită

În perioada 1-8 martie, la clinicile Medcenter din Bucureşti primeşti o consultaţie ginecologică gratuită, dar din nou, numai la anumiţi medici şi în funcţie de programul acestora. Preţul unei consulaţii, în afara promoţiei, este de 70 de lei.

Set de analize la 100 de lei

 
O altă reducere importantă am găsit la Centrul Medical Med New Life, tot la servicii de ginecologie. În luna martie, pentru 100 de lei primeşti o consultaţie, un test Babeş – Papanicolau şi o ecografie ginecologică, în condiţiile în care numai o consultaţie costă 100-150 de lei, în afara promoţiei.  

Reducere 50% la pachetul complet de analize

La Gynecoland, toată luna martie ai 50% reducere la pachetul de analize pe care orice femeie ar trebui să le facă anual. Acesta costă 300 de lei şi include: o consultaţie ginecologică, o ecografie transvaginală, un test Papanicolau, o consultaţie senologică şi o sonoelastografie.

Reduceri la medicină internă şi generală

La Centrul Medical Unirea, femeile primesc o reducere de 50% în luna martie, la consulaţiile de medicină generală şi medicină internă. Promoţia este valabilă atât în Bucureşti, cât şi în ţară, dar numai la anumiţi medici. În mod normal, o consultaţie costă 90 de lei.

Iată şi cinci semne că trebuie să mergi la ginecolog!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!