(P) Cum să-ți asiguri zilnic necesarul de vitamine

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 05 mai 2016, 15:15
Când vine vorba de o alimentație sănătoasă, echilibrată, peste tot în jurul nostru auzim recomandarea legată de consumul zilnic al celor 5 porții de fructe și legume. Cu toate acestea, uneori e mai mult decât complicat să incluzi în alimentația zilnică atâtea vegetale proaspete, mai ales în zilele foarte aglomerate, când abia ai timp de o gustare.

Sucurile din fructe și legume proaspete – rapide și delicioase

În lipsa timpului, sucurile din fructe și legume ne pot fi de real ajutor atunci când nu reușim să mâncăm suficiente produse de origine vegetală, în stare proaspătă.

În plus, dacă alegem un storcător de ultimă generație, precum noul storcător prin presare la rece Philips, vom putea extrage până la 90% suc din fructe și legume, dar și din semințe, frunze sau chiar fructe lemnoase.

storcator Philips

Frunzele și legumele bogate în fibre sunt ingrediente foarte bune pentru sucuri sănătoase. Iarba de grâu, spanacul, pătrunjelul și multe altele pot aduce un plus de sănătate sucurilor, cu ajutorul tehnologiei prin presare la rece. Poți să adaugi și anumite fructe lemnoase precum nuci, migdale, semințe pentru uleiurile și substanțele nutritive din ele.

Spre diferență de un storcător centrifugal, noul Philips cu tehnologie prin presare la rece produce o stoarcere lentă a ingredientelor, mai silențioasă, iar pulpa rămasă în storcător este mai uscată, storcătorul extrăgând până la 90% suc din fructe sau legume.

Diminețile reușite încep cu un pahar de suc proaspăt

Pe lângă toate avantajele pe care le oferă alimentației, dar și stilului nostru de viață, storcătorul Philips prin presare la rece a fost ingenios conceput pentru ca piesele să fie uşor de detaşat şi curăţat, fără nicio ustensilă de bucătărie. De asemenea, nu are sită, ceea ce înseamnă că se curăţă în mai puţin de un minut, datorită funcțiilor Pre-Clean și Quick-Clean.

Astfel, nu-ți mai rămâne decât să te bucuri de sucul tău proaspăt și să-ți începi ziua cu multă energie!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!