Meniul zilnic al lui Brigitte Macron, dezvăluit de bucătarul șef de la Palatul Elysee

De Amelia Matei, pe Ultimul update Luni, 30 octombrie 2017, 16:17
Cum reușește Prima Doamnă a Franței să aibă o siluetă impecabilă la 64 de ani? Guillaume Gomez, bucătarul șef de la Palatul Elysée, a dezvăluit recent secretul într-o emisiune difuzată de France 5.

Documentarul „Din culisele unei victorii” a lui Emmanuel Macron, difuzat în luna mai, arăta că șefului statului îi place în mod deosebit cordon bleu. Însă bucătarul cuplului prezidențial, chiar dacă nu are voie să dezvăluie preferințele culinare ale acestora, a explicat că obiceiurile alimentare ale Primei Doamne diferă de ale soțului ei.

Brigitte Macron mănâncă zece porții de legume și fructe, dublul cantității recomandate de nutriționiști pentru o singură zi, în preparate cât mai variate.

„Ceea ce pot spune este că doamna Macron dorește să mănânce zece fructe și legume zilnic, cât mai variate și în funcție de anotimp”, a declarat Guillaume.

Bucătarul a mai spus că soția lui Macron are o dietă preponderent vegetariană și că alimentația ei „ține pasul” cu anotimpurile. „Acordăm atenție tuturor fructelor și legumelor noastre, în funcție de sezon, și încercăm să le diversificăm cât mai mult cu putință”.

Așadar, nu ar trebui să ne surprindă obiceiurile alimentare ale Primei Doamne de la Elysée, având în vedere că consumul mare de fructe și legume grăbește arderile metabolice, ajută la eliminarea toxinelor și întârzie apariția ridurilor.

Nu în ultimul rând, Guillaume Gomez a confirmat, ceea ce se arată și în documentarul „Din culisele unei victorii”, faptul că pregătește des mini cordon bleu pentru Președintele Franței.

Citește și – Cum arăta Brigitte Macron în tinerețe, atunci când președintele Franței s-a îndrăgostit de ea

Citește și – De ce Brigitte Macron nu folosește niciodată ruj sau ojă colorată

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!