Coronavirus: Suport psiho-emoțional gratuit pentru românii care își fac griji

De Raluca Vițu, pe

Fiecare dintre noi trece, în momentul de față, prin situații nemaiîntâlnite. În contextul crizei provocate de noul coronavirus, comunitatea ATLAS atrage atenția asupra problemelor psiho-emoționale cu care ne putem confrunta. În acest sens, cei de la ATLAS au decis să pună la dispoziție un număr de telefon gratuit la care vor răspunde specialiști liciențienți din domeniu.

Starea fizică, mintală și emoțională sunt foarte importante în aceste vremuri grele.

De aceea, specialiștii au creat ATLAS Help Line pentru a oferi suport psiho-emoțional gratuit.

 Citește și OMS a declarat pandemie de coronavirus!

Dacă situația actuală te afectează foarte mult emoțional, poate nu dormi sau ai atacuri de panică și stări de anxietate, simți că pierzi controlul, ești în carantină, izolat la domiciliu, acum ai un număr de telefon la care poți suna pentru a te liniști.

Numărul ATLAS Help Line, la care poți suna la orice oră din zi sau din noapte este: 031 630 2020.

Acest număr este disponibil și pentru românii din străinătate, care mai mult ca niciodată au nevoie de susținerea noastră, a tuturor.

Pentru că este vorba despre un număr foarte mare de oameni care au nevoie de susținere, există și varianta online de-a contacta un specialist ATLAS prin intermediul chat-ului existent în aplicație. ATLAS App este disponibilă pentru device-urile iOS și Android.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!