10 sfaturi de slăbit de la o adolescentă care a dat jos 20 de kilograme într-un timp record

De Amelia Matei pe
Diana Botnaru, o tânără în vârstă de 17 ani din Chișinău, a reușit să slăbească 20 de kilograme în doar trei luni. Tânăra spune că face sport constant și mănâncă orice, dar în cantități reduse.

Acum, ea a dezvăluit într-un interviu pentru ea.md, zece sfaturi utile pentru cei care vor să slăbească:

(1). Mergi cât mai mult pe jos. Deși pare a fi un lucru banal, mersul pe jos este foarte eficient pentru tonifierea picioarelor și întărirea mușchilor!

(2). Bea cât mai multă apă! Apa este ca aerul de care avem nevoie de când ne trezim și până când ne culcăm. Deși beau apa forțat, ea este foarte importantă pentru eliminarea surplusului de grăsmine din organism, iar de asta m-am convins pe propria piele.

(3). Elimină din alimentația ta produsele de patiserie. Deși sunt apetisante, ele pun pe noi cele mai multe kilograme și ne împiedică să atingem forma fizică visată. Asta nu înseamnă excluderea lor definitivă, cantitatea contează.

(4). Consumă cât mai multe fructe și legume pentru că  ele ne dau adevărata energie pentru întreaga zi! Introducând legumele și fructele în alimentația mea, am înțeles că sunt cele mai bune „chipsuri”.

Diana Botnaru

(5). Combină corect alimentele. Este unul dintre factorii cei mai importanți pentru menținerea unei siluete de invidiat.

(6). Dieta zilnică trebuie să presupună două mese principale și trei gustări. Gustările sunt și ele importante în procesul de slăbit.

(7). Fă sport cât poți de des.

(8). Consumă cât mai puține dulciuri.

(9). Motivează-te corect! O motivație corectă înseamnă jumătate de drum parcurs în procesul de slăbit.

(10). Exclude din viața ta sintagma „nu pot”. Asta te va ajuta să atingi rezultatul dorit mult mai rapid!

Citește și – Răspunsul unei mame după ce fiica ei a făcut-o „grasă”

Citește și – O mamă a slăbit 50 de kilograme într-un an cu o dietă simplă și echilibrată

Foto – Shutterstock/ dianabotnaru.wordpress.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro