10 vibratoare speciale pentru sex cu iubitul

De Stela Moisescu pe

Sex shop-urile îţi pun la dispoziţie, pe lângă vibratoarele clasice cu care te consolezi când iubitul este departe, şi vibratoare speciale care fac sexul în doi o experienţă…
 … explozivă. Aceste vibratoare sunt confecţionate, astfel încât să vă ofere amândurora stimularea intensă de care aveţi nevoie atunci când poziţia de sex pe care aţi ales-o, deşi arată bine, nu se simte pe măsură.

Iată 10 modele de vibratoare care vor face sexul cu iubitul o experienţă orgasmică!

Vibratoare pentru clitoris

O metodă eficientă de a obţine mult râvnitul orgasm atunci când faci sex cu iubitul tău este să îţi fie stimulat clitorisul. Există poziţii de sex în care clitorisul este stimulat, dar dacă te-ai plictisit de ele, un mic accesoriu, fin şi vibrant, te poate ajuta să obţii plăcere clitoridiană din absolut orice poziţie sexuală.

10 vibratoare speciale pentru sex cu iubitulÎncearcă un model clasic de vibrator clitoridian, Satisfaction Black (preţ 90 lei), de la fantezie.ro. Vibratorul din imagine are şapte funcţii de vibraţii şi pulsaţii. În plus, este foarte silenţios, aşa că îl poţi folosi chiar dacă nu sunteţi singuri acasă.

Pont: Stai deasupra iubitului tău şi roagă-l pe el să ţi-l lipească de clitoris în timp tu te mişti. Va fi uimit de dinamismul tău.

10 vibratoare speciale pentru sex cu iubitulMicroloving Bird (preţ 194 lei), de la sexshop-romantic.ro, este un stimulator vulvo-clitoridian şi anal, pe care îl poţi folosi în timpul sexului cu iubitul. Îl ataşezi de corp cu nişte curele ajustabile, aşa că mâinile voastre libere!

Pont: Vibratorul este ideal pentru poziţiile femeia deasupra şi doggie style.

10 vibratoare speciale pentru sex cu iubitulVibratorul Mini G Spot (preţ 119.90 lei), de la erotica.ro, este creat special pentru stimularea simultană a punctului G şi a clitorisului. Dacă vrei să experimentezi sexul anal cu iubitul, poţi folosi concomitent acest vibrator, căci el îţi va oferi o excitare prielnică, lucru care îi va uşura „munca” iubitului tău.

Pont: stai întinsă pe faţă cu picioarele uşor depărtare şi invită-ţi iubitul să se aşeze deasupra ta.

Descoperă 4 modele de vibratoare pentru sex oral pe următoarea pagină!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3