Cum va fi viaţa ta sexuală peste 10 ani

De Stela Moisescu pe

„Ce aş fi vrut să ştiu despre dragoste şi sex acum 10 ani” este tema unui lung monolog cu tine însăţi. Noi îţi propunem o incursiune în viitor şi îţi arătăm cum evoluează…
… viaţa sexuală a oricărei femei odată cu înaintarea în vârstă. Astfel, vei putea pune în aplicare chiar de pe acum ceea ce ai fi aflat, din păcate, prea tarziu, totul pentru a profita la maxim de fiecare perioadă a vieţii tale.

Ce trebuie să ştii, dacă ai 20 de ani

În cazul în care ai trecut de pragul de 20 de ani, nu-l aştepta pe cel de 30 pentru a afla ce ratezi acum. Potrivit unui sondaj wowowow.com, în cadrul căruia au răspuns 50 de femei, cu vârste cuprinse între 45 de 80 de ani, la 20 de ani ai o viziune încă fragedă şi, implicit, restrânsă asupra relaţiilor cu sexul opus.

La această vârstă eşti nesigură în relaţia cu bărbaţii. Ai nevoie de atenţia şi afecţiunea iubitului pentru a te simţi împlinită sufleteşte. Femeile din cadrul sondajului spun că sexul masculin deţine puterea în relaţia de cuplu la vârsta de 20 de ani. În această perioadă femeile sunt conştiente de tentaţiile care roiesc în jurul partenerului de cuplu, aşa că se axează pe cum să-i indeplinească aproape orice dorinţă în pat. Îţi sună cunoscut scenariul? Tu îţi cumperi lenjerie sexy şi studiezi tehnici kamasutra, în timp ce iubitul tău se bucură de tratament. E posibil să îmi răspunzi că te simţi bine oferindu-i iubitului tău atâta atenţie.

Motivul este simplu. La această vârstă ai un potenţial erotic deosebit datorită hormonilor, motiv pentru care găseşti plăcere chiar şi în lucruri mărunte. La vârsta de 20 de ani plăcerea pe care i-o oferi iubitului, te incită şi pe tine! Imaginează-ţi însă ce ai simţi dacă ai muta centrul de interes pe tine!

Dacă ai avea 30 de ani, sigur i-ai spune celei de acum să profită de aceşti ani şi să descopere ce îi place ei în pat, şi mai apoi partenerului. Teama că vei fi părăsită pentru „alta mai bună” nu e un motiv să te îngrădeşti în aşternut şi să pui plăcerea ta pe locul doi.
Află şi care sunt fanteziile femeilor în funcţie de vârstă!

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2