Sexul oral decide viitorul unei relaţii

De Stela Moisescu, pe Ultimul update Marți, 22 august 2017, 10:33

Apropourile legate de sex oral bat la uşa oricărei relaţii încă de la primele întâlniri, bărbatul fiind, de regulă, cel care speră că-ţi vei deschide porţile cât mai repede.
Încă din acel moment sexul oral începe să vă influenţeze viitorul ca şi cuplu. O simplă practică sexuală vă poate influenţa relaţia pe mai multe căi.

Există o mulţime de dileme morale pe care bărbaţii şi femeile şi le fac în privinţa sexului oral. Ele sunt cele care ajung în cele din urmă să dea sentinţa: rămâneţi sau nu împreună?

Pentru început, într-un alt material ţi-am arătat ce părere au bărbaţii despre sexul oral făcut unei femei. Am reţinut un fapt foarte interesant: bărbaţii nu fac sex oral decât unei femei cu care au intenţii serioase. Aşadar, dacă ţi-a făcut sex oral, bucură-te! Partenerul tău vede  relaţia voastră ca fiind una de viitor!

Nu te grăbi totuşi să-i întorci gestul pentru a-i arăta că şi tu ai intenţii serioase. Aşa cum mulţi nu văd sexul la prima întâlnire cu ochi buni, alţii nu văd cu ochi buni să faci sex oral la prima partidă de sex. Cel puţin, asta consideră Bogdan, un bărbat pentru care sexul normal trebuie să preceadă sexul oral. El vede sexul oral ca pe un act intim, iar femeile care îl oferă din prima, „înseamnă că l-ar face cu oricine”. Ideea că el este un „oricine” îţi diminuează considerabil şansele unui viitor cu un astfel bărbat.

În tot acest timp, în care rişti să-l pierzi, tu, de fapt, nu încerci decât să-ţi consolidezi relaţia cu el. Multe femei se grăbesc să-i facă sex oral iubitului, fără vreo tragere de inimă, doar din dorinţa de a-i face pe plac. Prea puţini bărbaţi apreciază gestul făcut chiar cu prima ocazie.

Dacă reuşeşti totuşi să îl convingi de intenţiile tale serioase veţi trece peste această piatră de încercare… doar pentru a da peste următoarea.

Nu trebuie să aştepţi o veşnicie pentru a-i face sex oral unui bărbat. În timp ce tu n-ai renunţa la un bărbat atrăgător, deştept şi cu simţul umorului pentru că nu obişnuieşte să-ţi ofere plăceri orale, mulţi bărbaţi recunosc că ar renunţa la o relaţie în care nu primesc sex oral, unii, chiar dacă nu doresc să-i ofere iubitei acelaşi tratament!

Aşadar, momentul în care o femeie începe să facă sex oral, precum şi frecvenţa cu care îl face, pot decide soarta unei relaţii.

Află pe a doua pagină când este sexul oral motiv de despărţire pentru femei!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!