9 recorduri în nunţi şi căsnicii

De Stela Moisescu, pe

86 de ani reprezintă durata celei mai lungi căsnicii. Multe astfel de recorduri în materie de nunţi sau căsnicii ne surprind şi ne fac să realizăm că în numele iubirii…
… orice este posibil!

Cea mai mare diferenţă de vârstă între doi miri este de 86 de ani! Mirele în vârstă de 105 ani a luat în căsătorie o tânără de doar 22 de ani. De notat este faptul că mireasa a înlocuit-o pe fosta lui soţie, în vârstă de 69 de ani la acea vreme, arată yourtango.com.

Dacă eşti curioasă, află că cel mai înalt cuplu care a păşit în faţa altarului este format din Keisha Bolton, 1.96 m şi Wilco van Keep, care măsoară 2.13 m înălţime. Ei s-au cunoscut într-un club denumit sugestiv „Tall Person’s Club”, unde amândoi erau în căutarea unui partener pe măsura lor.

La polul opus, cel mai scund cuplu căsătorit nu depăşeşte un metru, fiind format din Douglas da Silva, ce măsoară aproape 89 cm înălţime şi Claudia Rocha care atinge 91 cm înălţime.

Trecând la lucruri delicioase, iată care sunt proporţiile tortului de nuntă intrat în Cartea Recordurilor. Are 5 metri şi 20 cm înălţime şi cântăreşte 6800 kg.  La el au lucrat 57 de bucătari.

Cea mai lungă logodnă are 67 de ani. Cei doi îndrăgostiţi s-au logodit pe când aveau 15 ani, dar au păşit la altar abia la vârsta de 82 de ani.

Domnul Glynn Wolfe deţine recordul în cazul celor mai multe căsătorii, dar şi divorţuri. În decursul celor 88 de ani de viaţă Wolfe s-a căsătorit de 29 de ori, cea mai scurtă căsnicie ţinând 19 zile, iar cea mai lungă şapte ani. În anul 1996 s-a căsătorit, ţine-te bine, cu femeia care deţinea recordul celor mai multe căsătorii.

Cât despre cei mai în vârstă miri, care ne demonstrează că dragostea nu ţine cont de vârstă, Francoise Frenandez în vârstă de 96 de ani a luat-o în căsătorie pe Madeleine Francineau, cu doi ani mai tânără.

Crezi că ai putea să te recăsătoreşti cu soţul tău de 83 de ori? Acesta este recordul în materie de reînnoiri de jurăminte.

Cea mai scumpă nuntă le-a golit buzunarele mirilor de 55 milioane de dolari. Petrecerea de nuntă, care a inclus şi un moment artistic semnat de cântăreaţa Kylie Minogue, a ţinut şase zile şi şase nopţi.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!