Prezervativele, factor de dispută

De Unica.ro, pe

Mulţi bărbaţi preferă actul sexual fără prezervativ. Dacă îi întrebi de ce, vor găsi motive precum „îmi diminuează plăcerea”, „nu reuşesc să-mi menţin erecţia”, iar lista continuă.
Unde mai pui şi faptul că uneori se rup, alunecă sau pare că lubrifierea lipseşte cu desăvârşire. Astfel, fiecare dintre voi va rămâne cu o impresie neplăcută, dar u trebuie să întraţi în panică. Se rezolvă!

Alegeţi prezervativul potrivit!

Piaţa prezervativelor e vastă şi-l satisface chiar şi pe cel mai pretenţios client. Aşadar, dacă întâmpinaţi un anumit tip de problemă cu un prezervativ, puteţi schimba modelul, nu metoda de protecţie.

Dacă prezervativul se rupe uşor, atunci puteţi opta pentru prezervative mai mari ca dimensiune, în special în diametru sau pentru unele mai groase. Alegeţi variantele XXL sau pe cele mai groase, dar cu extra lubrifiere.

În cazul în care prezervativul diminuează plăcerea din timpul actului pentru el, atunci optaţi pentru cele confecţionate din poliuretan. Acestea sunt mai subţiri decât cele normale. Astfel, el nu-şi va mai pierde atât de uşor erecţia.

În schimb, dacă tu eşti cea care nu simte mare lucru, atunci merită să încerci modelele cu striaţii sau cele cu lubrifiant stimulator, cum ar fi cel care încălzeşte zona intimă.

Dacă prezervativul alunecă, optaţi pentru o dimensiune mai mică sau pentru un model care nu conţine lubrifiant.

Vreţi să vă bucuraţi de plăcerea actului sexual? Atunci nu ignoraţi lubrifierea. De multe ori este indicat să folosiţi un lubrifiant împreună cu prezervativul pentru a spori senzaţiile, dar şi pentru a împiedica ruperea prezervativului.

Cum rezolvaţi micile „accidente”?

Dacă îl vezi că-şi pierde erecţia, roagă-l să-şi strângă cu mâna baza penisului pentru a vasculariza mai bine zona. Un inel pentru penis vă poate ajuta în acest sens.

Totodată, atrage-l şi transformă aplicarea prezervativului într-o activitate incitantă. Aveţi grijă ca de fiecare dată să aveţi la îndemână un prezervativ, pentru a nu sta să cauţi unul când ţi-e lumea mai dragă.

Dacă prezervativul se blochează in timpul rulării pe corpul penisului, în loc să insistaţi, rulaţi prezervativul înapoi spre vârful penisului şi încercaţi din nou.

Un prezervativ care îmbracă doar jumătate din corpul penisului va aluneca mai uşor în timpul actului sexual. Ai grijă ca iubitul tău să ţină cu mâna baza prezervativului atunci când se retrage, pentru a împiedica alunecarea.

De asemenea, pentru a evita alte accidente, nu ţineţi prezervativele sub razele soarelui sau lângă o sursă de căldură, cum ar fi veiozele. Pana si buzunarul patalonilor poate fi o sursa de caldura ce afectează rezistenţa cauciucului.

Ai grijă cum desfaci învelişul în care se află prezervativul. Dinţii, unghiile sau diverse bijuterii pot înţepa materialul fără să lase o urmă evidentă, dar care poate provoca ulterior ruperea prezervativului.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!