6 greşeli comune în timpul unui sărut

De Stela Moisescu pe

„Sărutul este o artă pe cale de dispariţie”, cu alte cuvinte pe măsură ce înaintăm în vârstă nu mai acordăm aşa de multă atenţie modului în care sărutăm,…
… ci activităţilor care urmează după sărut.

Dacă îţi povesteam într-un articol mai vechi cum un sărut poate salva o relaţie, e cazul să înveţi cum să oferi sărutul perfect. El este un dans între tine şi iubitul tău, un dans din care lipsesc desincronizările! Chiar dacă ai trecut de anii de liceu, nu înseamnă că ştii toţi paşii unui sărut, pentru că un nou partener înseamnă mereu o nouă coregrafie.

Aşadar, este important să eviţi următoarele 6 greşeli din timpul unui sărut, pentru a te sincroniza în cele mai mici detalii cu iubitul tău!

1. Îl laşi mereu pe celălalt să îşi impună stilul de a săruta

O greşeală comisă de multe femei este aceea că se mulează de fiecare dată pe stilul partenerului. Dacă în dans bărbatul este cel care conduce, în timpul unui sărut nu trebuie să îi acorzi lui prioritate întodeauna. Primul sărut poate decide stilul pe care îl veţi adopta pe tot parcursul relaţiei şi vrei ca acel stil să includă şi elemente personale. Dacă ai senzaţia că săruturile experimentate până acum diferă în funcţie de bărbaţii cu care s-au petrecut, înseamnă că n-ai apucat să faci ce ţi-a dictat instinctul, ci te-ai lăsat pe mâna lor. 

Dacă eşti singură, încearcă să iei atitudine la următorul tău sărut şi vei rămâne surprinsă de satisfacţia pe care o vei simţi. În cazul în care ai un iubit, închide ochii şi imaginează-ţi sărutul perfect cu el. Este el aşa cum îl trăieşti în prezent cu iubitul tău? Dacă nu, ia atitudine! Fiecare sărut ar trebui să te reprezinte.

2. Nu renunţi la tehnica clasică, pentru a încerca ceva nou

La polul opus, o altă greşeală este intrarea în rutină. Aplici de fiecare dată aceeaşi tehnică… Da, există rutină şi în cazul unui sărut. De ce să vă fie dor de fiorii primului sărut, când i-aţi putea reproduce cu un mic artificiu adus  stilului clasic în care vă sărutaţi?

3. Nu îl săruţi pasional

Probabil că îţi este frică ca nu cumva să dai greş, aşa că preferi un stil curăţel, care să meargă la sigur. Bărbaţii n-ar spune însă „nu” unui sărut răvăşitor, care să îi determine să îşi dorească să te ia pe sus în secunda următoare.  Aşa că analizează-ţi săruturile şi dă-ţi seama dacă nu cumva ele sunt prea reţinute. Un pont: pentru ca sărutul tău să exclame pasiune foloseşte-ţi mâinile pentru a-i strânge spatele sau pentru a-ţi trece degetele prin părul lui.

Află alte 3 greşeli pe următoarea pagină!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2