Obiceiuri enervante ale bărbaţilor descifrate

De Stela Moisescu, pe

Cum de ştie întreaga istorie a echipei de fotbal pe care o susţine, dar uită complet de lucrurile pe care îl rogi să le reţină? De ce formulează mereu scuze vagi,…
… din care tot tu pari vinovată? Şi mai ales, de ce ascultă mai mult de mama lui decât de tine? Află răspunsurile incredibil de simple la întrebările care te frământă despre iubitul tău!

Reţine o enormitate de detalii insignifiante din fotbal, dar nu-şi poate aduce aminte că azi e aniversarea voastră.

Explicaţia: pasiunea lui pentru fotbal izvorăşte cel mai probabil din copilărie, aşa că putem vorbi de o cultură generală solidă, care doar se primeneşte acum, la maturitate, potrivit redbookmag.com. Aşa că, mai ales dacă aveţi o relaţie de un an, doi, e posibil să nu se fi adaptat la viaţa de cuplu, cu toate informaţiile pe care ea le presupune.

Spune de fiecare dată „Îmi pare rău că eşti supărată” şi nu îşi recunoaşte practic greşeala.

Explicaţia: generaţia actuală a bărbaţilor a crescut într-un mediu familial unde taţii şi bunicii cel mai probabil nu obişnuiau să îşi ceară scuze soţiilor. Deşi îşi dă seama că meriţi scuzele respective, încă nu se poate obişnui cu ideea că trebuie să recunoască faptul că a greşit, moment în care îţi cedează ţie ultimul cuvânt. Tocmai de aceea, cu cât vede că a greşit mai mult, cu atât îi e mai greu să formuleze… înfrângerea.

Îi este devotat mamei lui şi pune părerea ei mai presus de a ta.

Explicaţia: mamele sunt fiinţe sacre în vieţile bărbaţilor, de care nu avem voie să ne atingem! Gândeşte-te că ea l-a îngrijit şi s-a sacrificat pentru binele lui, iar el a devenit bărbatul care este acum datorită ei. Pentru el mama lui este un model, pe care şi-ar dori ca tu să îl urmezi, fiind ferm convins că, copiii voştri vor beneficia din plin de pe urma asemănării. Tocmai de aceea, când el ascultă de părerea ei, nu de a ta, speră că şi tu îţi vei modifica comportamentul în consecinţă.

Nu ştie deloc să aproximeze când termină o treabă. Spune că termină de lucrat la calculator în 15 minute şi după jumătate de oră îl găseşti tot acolo.

Explicaţia: el alege să îţi zică că se ridică în 15 minute şi nu într-o oră. Practic, pentru că vrea să-l laşi în pace şi ştie că dacă îţi zice de la bun început că durează o oră, tu te vei enerva şi vei începe să-i înşiri câte alte lucruri mai aveţi de făcut. Astfel, vă enervaţi şi se iscă o ceartă care nu face decât să tărăgăneze şi mai mult lucrurile. Aşa că preferă să te ducă cu zăhărelul.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro