Întrebări la care bărbaţii răspund doar cu minciuni

De Stela Moisescu, pe

Din ciclul „Blugii ăştia mă fac grasă?”, el răspunde „Nu!”, dar gândeşte „Iubito, nu da vina pe blugi!” există întrebări la care bărbaţii răspund mereu cu o minciună.
Howard J. Morris, autorul cărţii „Women Are Crazy, Men Are Stupid” (n.r. Femeile sunt nebune, bărbaţii sunt proşti) precizează că în orice relaţie există câteva întrebări care îi înspăimântă pe bărbaţi, motiv pentru care aleg să zică ce vor tu să auzi, nu ce gândesc.

Iată câteva exemple amuzante, plus crudul adevăr!

Ţi se pare atrăgătoare sora mea?

Orice bărbat răspunde: în funcţie de părerea ta despre sora ta… ori că „Nu e genul meu”, dacă ştie că eşti geloasă pe ea, ori că „Da, este foarte drăguţă”
Dar gândeşte: „Indiferent de cum arată, nu m-ar deranja o partidă de sex în trei cu amândouă!”

Ţi se pare că m-am îngrăşat?

Orice bărbat răspunde: „Nu iubito, arăţi minunat, ca de obicei!”
Dar gândeşte: „Dacă nu ai încredere în tine, de ce nu faci ceva în sensul ăsta?” sau, în cel mai rău caz, „Păi cântarul ce spune?”

Bărbaţii au o gândire practică, aşa că, indiferent că te-ai îngrăşat sau nu, dacă te nemulţumeşte greutatea, ar trebui să faci ceva în sensul ăsta.

Preferi să te uiţi la fotbal decât să petreci timpul cu mine?

Orice bărbat răspunde: „Nuuu, dar am dat bani pe bilete”, „Am rezervat deja locuri cu băieţii într-un bar” sau riscă şi zice „Tu eşti cea mai importantă! Vrei să închid televizorul?” şi mizează pe compasiunea ta!
Dar gândeşte: „Este meciul dintre Real Madrid şi Barcelona din Cupă! Cu tine pot să mă mai văd, meciul nu mai am ocazia să-l urmăresc. Iar în reluare nu are farmec!”

Care dintre prietenele mele ţi se pare cea mai atrăgătoare?

Orice bărbat răspunde: după următorul raţionament- o alege pe cea drăguţă, elegantă, nu pe cea sexy, ca să nu pară un tip obsedat de sex.
Dar gândeşte: „Tipa aia cu sânii mari şi fundul rotund”

Cine are dreptate: eu sau mama ta?

Orice bărbat răspunde: „Tu ai dreptate iubita mea.”
Dar gândeşte: „Off, de ce am ales să vă aduc în acelaşi loc, la aceeaşi oră?”

Dă click şi află cum depistezi minciunile bărbaţilor!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!