Cum fac sex bărbaţii în funcţie de vârstă

De Stela Moisescu, pe

Sexul cu iubitul tău este fantastic acum, dar oare cum va fi peste 10 ani? Dacă tu înfloreşti sexual la 30 de ani, bărbaţii încep să se ofilească pe la acea vârstă. Motivul?
Testesteronul unui bărbat scade pe măsură ce acesta înaintează în vârstă, iar efectele se văd în timp. Aşadar, iată cum va fi sexul cu iubitul tău peste ani şi ani.

Cum fac sex bărbaţii la 20 de ani

Are erecţie dinainte să se dezbrace şi să-l atingi. Uneori are orgasm prea repede, dar în 20 de minute e gata pentru o nouă partidă. La 20 de ani energia este maximă, curiozitatea la fel, aşa că bărbaţii vor sex în cât mai multe poziţii. Entuziasmul unui tip de 20 de ani este maxim, se va bucura la orice partidă de sex oral şi te va lua pe sus când îmbraci ceva sexy. Ca dezavantaj, amintim faptul că nu toţi ştiu unde e poziţionat clitorisul, darămite punctul G şi, în plus, iau orice refuz ca pe o tragedie.

Cum fac sex bărbaţii la 30 de ani

La această vârstă mai cresc pretenţiile. Bărbaţii nu mai sunt aşa uşor de impresionat. Acum ei pun mai mult accent pe stimularea mentală şi vor să le împlineşti diverse fantezii sexuale. Testosteronul scade, deci erecţiile nu mai sunt aşa tari ca la 20 de ani şi nici aşa uşor de obţinut. Va trebui să-i zici ceva sexy, să-l mângâi, să-l săruţi ca să aibă o erecţie. Odată ce a obţinut-o te poate ţine în pat ore întregi, până să aibă un orgasm. Mai mult, deja şi-a cizelat tehnicile şi ştie cum să te aducă la orgasm. După ce ejaculează nu va mai avea însă chef de sex în jur de 12 ore.

Cum fac sex bărbaţii la 40 de ani

Acum un bărbat are nevoie de stimulare manuală pentru a avea recţie. Îi va fi mai greu să o obţină şi mai uşor să o piardă în timpul sexului. Apar afecţiuni comune ca durerile de spate care îi împiedică pe bărbaţi să mai încerce multe poziţii de sex. Mulţi preferă masturbarea reciprocă în locul actului sexual. După 40 de ani se poate schimba unghiul erecţiei: dacă înainte era în sus, acum poate fi drept înainte. Forţa ejaculării şi cantitatea spermei scad, iar bărbatul nu simte nevoia să aibă orgasm de fiecare dată. La 40 de ani bărbaţii sunt mai predispuşi să intre pe internet pentru filme porno şi cybersex.

Citeşte şi care sunt fanteziile femeilor în funcţie de vârstă!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!