Cele mai romantice filme de Crăciun

De Stela Moisescu, pe

O ciocolată caldă, miros de brad, îmbrăţişarea caldă a iubitului şi un film de sezon! Doar de atât este nevoie pentru a intra cu dreptul în spiritul sărbătorilor de iarnă.

Iată opt filme romantice de Crăciun, pe care merită să le vezi împreună cu iubitul!

Four Christmases (2008)

Brad şi Kate nu sunt un cuplu tipic. De sărbători preferă să calătorească, decât să meargă în vizită la rude. Amândoi au părinţii divorţaţi, iar în acest an, de Crăciun, sunt nevoiţi să îi viziteze pe fiecare în parte. Brad şi Kate descoperă astfel lucruri surprinzătoare unul despre celălalt, dar şi despre ei înşişi.

While You Were Sleeping (1995)

După ani de zile Lucy decide să îşi ia liber de Sărbători. Ea îl zăreşte pe Peter, un bărbat atrăgător care suferă un accident chiar sub ochii ei. Deşi Lucy îi salvează viaţa, el rămâne în comă. Nu-l poate lăsa pur şi simplu în spital, aşa că se dă drept logdnica lui atunci când rudele îşi fac apariţia.

 

Serendipity (2001)

În ajunul Crăciunului Jonathan Trager şi Sara Thomas se întâlnesc accidental şi petrec o seară magică împreună. Totuşi cei doi hotăresc să nu facă schimb de numere de telefon, ci să lase soarta să decidă dacă se vor mai întâlni vreodată.

Love actually (2004)

Love actually nu îţi oferă o singură poveste emoţionantă de iubire, ci opt. Este vorba despre opt cupluri inedite, ale căror poveşti de iubire ajung să se intersecteze cu o lună înainte de Crăciun.

Află şi topul celor mai proaste filme de Crăciun.

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!