Ce spune despre tine bărbatul din fanteziile tale

De Stela Moisescu, pe

Fanteziile au o semnificaţie foarte personală. Atunci când simţi că s-a aşezat un nor de ceaţă peste viaţa ta sentimentală şi te simţi confuză, analizează-ţi fanteziile erotice,…
… căci ele îţi pot da indicii valoroase despre ce anume ţi-ar aduce fericirea în viaţa reală.

Află ce spune despre tine bărbatul care îţi animează fanteziile sexuale!

Fantezii cu un pompier

Tu, domnişoara la anaghie, ai o slăbiciune pentru bărbaţii puternici şi curajoşi, aşa că aştepţi să fii salvată. Dacă genul de „bărbat erou” este cel care îţi condimentează fanteziile, înseamnă că eşti o romantică incurabilă. Dincolo de împlinirea profesională sau financiară, tu visezi la o viaţă de familie armonioasă.

Acest gen de bărbat din fanteziile tale semnalează că în sinea ta simţi că nu ţi-ai găsit încă sufletul pereche.

Fantezii cu un bărbat celebru

Faptul că visezi la un bărbat celebru semnalează că momentan ai nişte tendinţe narcisiste. Te încântă faptul că îţi acordă ţie atenţie, în ciuda faptului că este râvnit de o mulţime de femei.

Acest bărbat din fanteziile tale spune despre tine că ai suferit câteva dezamăgiri. Poate că bărbaţii pentru care ai făcut o pasiune nu ţi-au răspuns cu aceeaşi monedă sau poate că în ultima vreme iubitul nu îţi mai acordă suficientă atenţie.

Fantezii cu un străin

Fantezia cu un străin pe care îl întâlneşti întâmplător şi cu care ai o aventură spune despre tine că tinzi să îţi cenzurezi instinctele sexuale. Nu eşti încă pregătită pentru o relaţie matură, în care să te împlici cu totul, dar te-ar atrage o relaţie pasageră, bazată doar pe sex. Dacă eşti într-o relaţie, e posibil ca flacăra pasiunii să se fi stins.

În esenţă, acest tip de bărbat spune despre tine că simţi nevoia de ceva nou şi lipsit de complicaţii.
 

Fantezii cu un amic sau un coleg de muncă

În fanteziile tale apare un amic, un coleg de muncă sau un tip recent întâlnit? Acest lucru înseamnă că în viaţa reală eşti în căutarea unui bărbat cu care să ai o relaţie palpitantă. De aceea, îţi imaginezi legături care se pot materializa. În cazul în care eşti deja implicată într-o relaţie, cel mai probabil ea este de lungă durată şi rutinată sau una cu multe probleme. În ambele cazuri îţi imaginezi cum ar fi fără el şi îi cauţi un posibil înlocuitor.

Fantezii cu iubitul tău…

Este cea mai complexă fantezie, pentru că exprimă dorinţe ascunse pe care le ai în legătură cu iubitul tău. Faptul că ai gânduri erotice cu el denotă că eşti foarte atrasă de el, nu neapărat şi satisfăcută cu viaţa voastră sexuală. Dă-ţi seama dacă se petrec şi în realitate scenariile în care ţi-l imaginezi pe iubitul tău.

Dacă fantezia întrece realitatea e cazul să echilibrezi balanţa şi să-i împărtăşeşti şi lui din gândurile tale.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!