Ce spun visele de noapte despre relaţia ta

De Stela Moisescu, pe

Oricât de bizar sau banal ţi s-ar părea ce ai visat azi-noapte, Gillian Holloway, expert în interpretarea viselor de 20 de ani încoace, afirmă că visele tale îţi spun cine eşti şi…
… ce vrei în viaţa reală, potrivit asylum.co.uk.

În cartea sa, „The complete dream book of love and relationships”, Holloway a analizat 30.000 de vise, le-a extras pe cele mai comune şi a aflat cum reflectă ele relaţiile amoroase pe care le avem.

Iată ce spun opt vise comune despre cum stai cu viaţa sentimentală!

1. Construieşti ceva sau te vindeci

Visezi că ai o rană care se vindecă sau că îţi construieşti casa visurilor? Acest gen de vise te anunţă că o relaţie romantică abia începută va fi una de viitor.

2. Visezi eşecurile pe care le-ai trăit în dragoste

În vis îţi apare un fost iubit şi retrăieşti durerea pe care ai simţit-o în trecut?  Aceste vise, care tind să te răscolească, te anunţă că relaţia abia începută nu este una promiţătoare.

3. Eşti fericită şi împlinită în vis

Holloway afirmă că tinzi să ai astfel de vise atunci când ai o relaţie cu un bărbat cu care te vei căsători. Poţi visa inclusiv că îţi deschizi propria afacere sau că ai obţinut elixirul tinereţii.

4. Vise erotice

Ele sunt foarte comune, dar nu trebuie interpretate mot a mot. O fantezie din vis nu este neapărat una pe care o ţii ascunsă în viaţa reală.

Iată ce simbolizează visele tale erotice!

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!