Alungă oboseala din patul tău!

De Stela Moisescu pe

Marele avantaj al unei relaţii serioase este că ai un partener stabil cu care poţi să-ţi faci de cap oriunde şi oricând. Avantajul, se transformă uşor, uşor în dezavantaj…
…atunci când nu mai ai energia necesară să te bucuri de iubitul tău. Orarul încărcat de la muncă te lasă epuizată, iar tu ajungi să preferi sforăiturile în locul orgasmelor. De multe ori, nici măcar nu realizăm scăderea frecvenţei cu care facem sex. Iar când încercăm să ne amintim, suferim un… şoc.

Sexul este benefic

Atunci când realizezi cât de…săracă a devenit viaţa ta sexuală, intri într-o stare de încordare. Ajungi să te gândeşti la sex ca la încă o corvoadă. Te simţi vinovată faţă de partenerul tău pentru că nu-i oferi clipe de vis. În mod paradoxal, te şi deranjează la el faptul că nu înţelege cât de obosită eşti.

Ce faci ca să ieşi din această stare? Aminteşte-ţi cât de bine este să faci dragoste. Nu e doar o sarcină ce trebuie îndeplinită pentru binele relaţiei. Deşi sună comun, e bine să-ţi repeţi în minte că sexul provoacă plăcere. Pe lângă plăcere, îţi aduce multe beneficii: tonifică muşchii, reduce stresul şi durerea, induce o stare de relaxare şi restabileşte intimitatea în cuplu. Mai mult, conform unui studiu britanic, orgasmele frecvente prelungesc viaţa şi te fac să arăţi mai tânără.

Adoptă atitudinea sexy

Atunci când ajungi acasă, oboseala te împinge spre canapea, în faţa laptop-ului sau a televizorului. Uşor, uşor te ia somnul. Ce-ar fi dacă ai renunţa la acest obicei? Se poate! În loc de un film, intră în cadă. Lasă apa şi spuma să te relaxeze… Mai apoi, adu-ţi aminte ce fantezii aveai înainte să cazi pradă extenuării. Cel mai bun afrodisiac este să te gândeşti la sex. Vei realiza că nu eşti atât de obosită precum credeai.

Contează calitatea, nu cantitatea

Decât să-l cucereşti pe iubitul tău seara târziu, mai bine te străduieşti să găseşti o zi din săptămâna pe care să i-o dedici. Ştii deja că o femeie se excită şi ajunge mai greu la orgasm decât un bărbat. Aşadar, trei partide de sex pe fugă nu te vor satisface precum una singură, dar pe îndelete.

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Prințul Louis împlinește un an. Ce fotografii au publicat Ducii de Cambridge

Prințul Louis împlinește un an. Ce fotografii au publicat Ducii de Cambridge