Prințul Harry și Meghan Markle, primul interviu după anunțarea logodnei

De Mădălina Manole pe 28 noiembrie 2017
Prințul Harry și Meghan Markle au oferit primul lor interviu împreună, pentru televiziunea BBC din Marea Britanie, după ce ieri dimineață și-au anunțat oficial logodna, printr-un comunicat de presă emis de Casa Regală britanică.

Cei doi au apărut pentru prima dată în fața camerelor de filmat, ținându-se de mână, și au vorbit despre povestea lor de dragoste. Locul ales pentru interviu a fost Sunken Gardens, de la Kensington Palace, un loc foarte îndrăgit de Prințesa Diana. Emoționați peste măsură, privindu-se cu dragoste, aceștia au dezvăluit cum s-au cunoscut, cum a fost cererea în căsătorie și momentul în care Meghan a fost prezentată Familiei Regale, dar și cum doresc să-și construiască viitorul împreună.

Prințul Harry și Meghan Markle: blind date

Prințul Harry și Meghan Markle formează un cuplu de mai bine de un an, acesta povestind că a simțit că ea este aleasa din prima clipă în care a văzut-o, cu toate că nu știa nimic despre ea, nici măcar faptul că este o actriță cunoscută. Întâlnirea celor doi a fost aranjată de niște prieteni comuni și a fost pe nevăzute, blind date, in iulie 2016. „Faptul că m-am îndrăgostit atât de repede de ea a fost o confirmare pentru mine că totul este perfect.” – a declarat prințul Harry.

printul harry si meghan markle interviu logodna

Ulterior, cei doi s-au mai întâlnit o dată și apoi au plecat împreună cu cortul în Botswana: „Cred că după trei sau patru săptămâni am reuşit să o conving să meargă cu mine. Am campat sub cerul liber, iar ea a stat cinci zile cu mine acolo, ceea ce a fost absolut fantastic”, a povestit prinţul Harry.

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Ce a făcut Michelle Obama când o profesoară i-a spus că nu este suficient de bună pentru a fi admisă la Princeton

Ce a făcut Michelle Obama când o profesoară i-a spus că nu este suficient de bună pentru a fi admisă la Princeton