O tânără s-a angajat ca asistentă la spitalul în care a învins cancerul de două ori

Montana Brown, o tânără în vârstă de 24 de ani din SUA,  s-a angajat recent ca asistentă la AFLAC Cancer Center din Atlanta, Georgia. Un vis împlinit, care în urmă cu 20 de ani părea imposibil de realizat.

Montana a avut o copilărie marcată de lupta încrâncenată cu cancerul, luptă pe care a câștigat-o de două ori. Primul șoc a venit la vârsta de doar doi ani, când a fost diagnosticată cu rabdomiosarcom (RMS) o tumoare malignă a ţesuturilor moi, o formă de cancer rar întâlnită la copii. Timp de un an, a făcut chimioterapie la centrul de tratare a cancerului AFLAC.

Apoi viața și-a reluat cursul firesc, iar Montana a început să uite treptat de chinurile chimioterapiei, de mirosul de spital și de toate amintirile neplăcute care i-au zdruncinat copilăria.

Totul a decurs bine, rezultatele analizelor erau neașteptat de bune, iar fetița a început școala câțiva ani mai târziu. A intrat în echipa de majorete și era foarte bună la gimnastică. Dar la vârsta de 15 ani vârsta ei a luat din nou o întorsătură neașteptată. Iar a început să se simtă rău și părinții au dus-o la spital, unde au aflat o veste cum plită: cancerul revenise.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: