O tânără s-a angajat ca asistentă la spitalul în care a învins cancerul de două ori

Montana Brown, o tânără în vârstă de 24 de ani din SUA,  s-a angajat recent ca asistentă la AFLAC Cancer Center din Atlanta, Georgia. Un vis împlinit, care în urmă cu 20 de ani părea imposibil de realizat.

Montana a avut o copilărie marcată de lupta încrâncenată cu cancerul, luptă pe care a câștigat-o de două ori. Primul șoc a venit la vârsta de doar doi ani, când a fost diagnosticată cu rabdomiosarcom (RMS) o tumoare malignă a ţesuturilor moi, o formă de cancer rar întâlnită la copii. Timp de un an, a făcut chimioterapie la centrul de tratare a cancerului AFLAC.

Apoi viața și-a reluat cursul firesc, iar Montana a început să uite treptat de chinurile chimioterapiei, de mirosul de spital și de toate amintirile neplăcute care i-au zdruncinat copilăria.

Totul a decurs bine, rezultatele analizelor erau neașteptat de bune, iar fetița a început școala câțiva ani mai târziu. A intrat în echipa de majorete și era foarte bună la gimnastică. Dar la vârsta de 15 ani vârsta ei a luat din nou o întorsătură neașteptată. Iar a început să se simtă rău și părinții au dus-o la spital, unde au aflat o veste cum plită: cancerul revenise.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment
Vă recomandăm: