Nepoata prințesei Diana îi seamănă leit. Vezi cum arată Kitty Spencer

Diana Frances Spencer, Lady Diana sau Prințesa Diana s-a născut într-o familie de nobili. A fost cel de-al patrulea copil al vicontelui John Spencer.

Unul dintre frații Dianei, Charles s-a căsătorit cu modelul Victoria Lockwood. Cei doi au împreună patru copii. Fata cea mare a cuplului, Lady Kitty Eleanor Spencer a fost ținută departe de ochii presei.

 

A post shared by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on

 

Lady Kitty Spencer a studiat psihologia, politica și literatura engleză la Universitatea din Cape Town, Africa de Sud.

Prințesa Diana a fost mereu în centrul atenției. Mama lui William și a lui Harry, a rămas în istorie pentru munca ei de filantrop și pentru actele ei de caritate.

Diana, prințesa de Wales avea o personalitate plăcută. Zâmbea mereu, era muncitoare, carismatică și plină de compasiune. Prințesa Diana a rămas cunoscută și sub numele de Prințesa Oamenilor sau Prințesa Inimilor, datorită apropierii pe care o avea cu supușii săi.

Asemena Dianei, Lady Kitty Spencer și-a asumat un rol similar. Face multe acte de caritate, este ambasador Centerpoint (organizație ce ajută oamenii străzii).

Lady Kitty Spencer nu se aseamănă cu Lady Diana doar prin activitățile pe care le face, ci și prin felul în care arată. Părul blond și ochii mari albaștri aduc aminte de Lady Di.

Sursa foto Northfoto

Citește și Motivul ascuns pentru care Prințesa Diana purta un plic din satin la toate evenimentele

Citește și Povestea unui vals iconic. Prințesa Diana nu a vrut să danseze cu John Travolta în celebra fotografie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete
Vă recomandăm: