Povestea unui vals iconic. Prințesa Diana nu a vrut să danseze cu John Travolta în celebra fotografie

Noiembrie, 1985. Președintele american Ronald Reagan organizase o petrecere oficială la Casa Albă unde, printre invitații cu ștaif, s-au aflat și Prințesa Diana și John Travolta. Celebrul actor a profitat de ocazie și, în fața unei asistențe formate, printre alții, de Clint Eastwood, Tom Selleck și Neil Diamond, o invită la dans.

Lady Di a dansat mai bine de 30 de minute cu starul din „Grease”. A fost un moment memorabil, pentru care rochia ei bleumarin din catifea a rămas în istorie.

Numai că Prințesa Diana și-ar fi dorit să danseze cu Mikhail Baryshnikov, dansator, coregraf și actor american de origine rusă, în locul lui Travolta. Însă președintele Ronald Reagan și soția acestuia, Nancy Reagan, au aranjat acest dans, așa că Lady Di a acceptat, iar rezultatul a fost o imagine iconică, în urma căreia rochia purtată, creată de Victor Edelstein a primit numele lui Travolta.

Aceste detalii au ieșit la iveală din documentarul „The Last 100 Day of Diana/ Ultimele 100 de zile ale Dianei”, în care se vorbește despre prima și ultima vară de după divorțul de Prințul Charles, petrecută de aceasta împreună cu Prințul William și Prințul Harry, dar și despre adevărații bărbați din viața Prințesei de Wales.

Povestirea, ecranizată în cadrul unui documentar, mai dezvăluie că nu Dodi Al Fayed a fost marea sa iubire, așa cum s-a vehiculat în presă după accidentul în care și-a pierdut viața. Marea iubire a Dianei a fost, de fapt, Hasnat Khan, un chirurg care lucra în Londra.

În „The Last 100 Day of Diana” se arată că acesta nu era sigur că relația lor va funcționa din cauza diferențelor culturale, dar și a mediatizării puternice, însă Diana i-a dat un ultimatum. Fie recunoaște public relația, fie se despart definitiv, a fost condiția impusă de aceasta. Cu toate acestea, se pare că Diana i-ar fi ascuns relația pe care o avea cu Dodi Al Fyed, iar în noaptea accidentului Hasnat Khan a sunat-o de mai multe ori, fără a primi vreun răspuns.

Citește și – Motivul impresionant pentru care Prințesa Diana renunțase să mai poarte mănuși și pălării

Citește și – Cum a încercat Donald Trump să o cucerească pe Prințesa Diana: „O vedea soția-trofeu perfectă”

Foto – Northfoto

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete
Vă recomandăm: