Momente speciale! Vedetele şi părinţii lor, împreună în aceleaşi filme

Multe dintre vedetele de la Hollywood s-au născut în familii celebre, aşa încât nu este de mirare că unele staruri au apărut în filme alături de membri ai familiei.

Fiica de 5 ani a Angelinei Jolie şi a lui Brad Pitt şi-a făcut debutul în lumea filmului, alături de celebra ei mamă în pelicula “Maleficent”, varianta modernă a poveştii Disney, “Frumoasa Adormită”. Micuţa a fost plătită cu suma de 3.000 de dolari pe săptămână, pentru primul ei rol dintr-un film şi a fost aleasă din motive obiective: trebuia să o placă pe Angelina cu coarne şi gheare şi să se apropie de ea fără teamă.

angelina-jolie-film-fiica

Tom Hanks, vedetă recompensată de două ori cu Oscar, a jucat în “Marele Buck Howard” alături de fiul său, în rolul minor al tatălui lui Troy.

tom-hanks-film-fiu

Artista Laurie Simmons a apărut într-un episod al serialului „Girls“, creat de fiica sa, Lena Dunham, dar şi în filmul „Tiny Furniture“ din 2010, unul dintre primele proiecte ale Lenei Dunham, finanţat chiar de părinţii ei. Tot în „Tiny Furniture“ apare şi sora Lenei, Grace.

lena-dunham-film-mama

În pelicula “This Is 40”, regizorul Judd Apatow a reuşit performanţa de a-şi aduce întreaga familie într-un film. Alături de el a jucat soţia, Leslie Mann, dar şi cele două fiice ale lor, Iris şi Maude.

judd-apatow-film-familie

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete
Vă recomandăm: