Ținute extravagante și accente retro sci-fi. „Space Colony”, o nouă colecție marca Louis Vuitton

De Elisabeta Cosmescu, pe Ultimul update Miercuri, 16 iunie 2021, 13:46

Creatorul francez Nicolas Ghesquière, directorul casei de modă Louis Vuitton, unul dintre cei mai talentați designeri ai generației, prezintă o nouă colecție cu accente vintage sci-fi și linii vestimentare specifice anilor ’60.

„Mi-am dorit să readuc optimismul în atenție. Colecția este una vie, care pune în prim-plan bucuria de a trăi”, a mărturisit designerul Nicolas Ghesquière despre noua sa colecție intitulată „Space Colony”. Catwalkul a fost amplasat la periferia Parisului în cadrul esplanadei cunoscută sub numele de Ax Majeur.

„Este această expresie a entuziasmului”, a ținut să precizeze Nicolas Ghesquière, desginerul care a dovedit că tema spațiului poate fi redată publicului atât de clar și elegant, printr-o linie vestimentară ce depășește orice frontiere.

Ținute extravagante și accente retro sci-fi. „Space Colony”, o nouă colecție marca Louis VuittonIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 14)

Citește și:
Ce mașină conduce Radu Ștefan Bănică, fiul lui Ștefan Bănică Jr.
Cristina Șișcanu, ținta comentariilor negative în mediul online. „Ține de bun simț să te acoperi”
Un bărbat transgender a născut două fetițe. El și-a ascuns sarcina spunând că are burtă de la bere
Noua colecție Gucci, prezentată într-o transmisiune live de 12 ore

Modelele care au defilat pe esplanada Ax Majeur în cadrul show-ul Louis Vuitton Cruise 2022 au adus în vedere o garderobă inedită cu accente retro sci-fi.

Outfit-urile spectaculoase s-au ridicat deasupra așteptărilor prin designul lor fascinant.

Ținute extravagante și accente retro sci-fi. "Space Colony", o nouă colecție marca Louis Vuitton

Colecția a atras atenția prin piese vestimentare oversize, cât și piese care au conturat subtil silueta. Materialele au strălucit atât la propriu, cât și la figurat, iar cromatica a reaprins dorința de aventură și cunoaștere prin tonurile de roșu, roz și oranj.

Prezentarea „Space Colony” a lui Ghesquière a readus în atenție umerii supradimensionați, croielile oversize unice, imprimeurile îndrăznețe, bijuteriile voluminoase statement cu specific franțuzesc, rochiile turtleneck și sacourile vintage cu nasturi metalici.

De asemenea, prezentarea de modă a conturat cu grație atmosfera epocii modei Space Age, o piesă reprezentativă fiind chiar haina roșie lucioasă,  lansată pe catwalk la începutul show-ului.

Ținute extravagante și accente retro sci-fi. "Space Colony", o nouă colecție marca Louis Vuitton

 

„Tot ce am vrut să fac a fost să animez și să energizez publicul cu ajutorul unui moment pur de modă. Sper că în toate aceste opt minute de prezentare am reușit să fac acest lucru. Sunt, fără urmă de îndoială, un iubitor al modei cu accente futuriste, al acelor detalii care pendulează în jurul acestui stil, cu puternice accentele specifice anilor ’80”, a spus Nicolas Ghesquière despre noua sa colecție.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!