Târgul Ideal Mariaj 2013: visul unei nunţi perfecte

De Diana Sorescu, pe

În perioada 15-17 februarie, la Palatul Parlamentului din Capitală, are loc Târgul anual Ideal Mariaj. Am fost acolo şi am luat pulsul evenimentului şi am aflat pentru voi care sunt tendinţele în materie de nunţi în sezonul primăvară vară 2013.
Târgul Ideal Mariaj 2013

Târgul Ideal Mariaj vă aşteaptă cu porţile deschise în perioada 15-17 februarie, la Palatul Parlamentului din Bucureşti. Zeci de expozanţi din diverse domenii, de la decoraţiuni interioare, fotografie, video, la bijuterii sau rochii de mireasă şi costume de mire, sunt pregătiţi să vă povestească secretele unei nunţi perfecte.

Târgul Ideal Mariaj 2013: visul unei nunţi perfecte

Am fost acolo şi am analizat tendinţele: designerii propun pentru primăvară vară 2013 rochii de mireasă feminine, delicate, diafane, din tule de mătase, organza sau dantelă, cu croi de prinţesă sau peplum.
Fac senzaţie creaţiile cu spatele gol, cu mâneci lungi brodate manual, dar şi rochiile versatile, transformabile: care din lungi devin scurte, pentru ca tu să fii regina serii pe ringul de dans!

Târgul Ideal Mariaj 2013: visul unei nunţi perfecte

Se poartă cerceii candelabru din cristale, sandalele pudrate cu mărgele şi înnobilate cu broderie fină pe toc, redingotele pentru miri şi…mai multe vă las să descoperiţi în materialul video de mai jos!

Foto/video: Robert Hanciarec

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro