Rochii de mireasă superbe de la Bucharest Fashion Week

De Erika Chivu, pe

În seara a treia de Bucharest Fashion Week, designerii au propus mirese extravagante în rochii somptuoase decorate cu pietre şi pene. Ce rochie de mireasă îţi place mai mult?
Miresele colecţiilor prezentate în a treia seară de Bucharest Fashion Week au fost fie extravagante, fie prinţese foarte elegante şi feminine.
Cătălin Botezatu, care a prezentat colecţia haute couture „Birds” a propus o mireasa excentrică, într-o rochie amplă cu crinolină, decorată cu pene atât pe poale, cât şi pe bust.
Cine e mai sexy, Jennifer Lopez sau Julia Jianu? Vezi pozele!

Rochii de mireasă extravagante

Mireasa colecţiei Desire Me nu poartă rochie albă, ci preferă o culoare mult mai veselă. Rochia decorată cu pene şi cristale a atras toate privirile, la fel ca şi cea semnată Andreea Dogaru. Mireasa acestei colecţii a purtat o combinaţie de pene, voal transparent, broderie şi pietre.
bucharest fashion week
Tot un joc al transparenţelor proprune şi Marina Mansanta.
bucharest fashion week
Colecţia „Cocktail” by Oana Ciclovan a avut o mireasa clasică, într-o rochie de un alb imaculat, dar cu un accesoriu excentric, o fundă supradimensionată neagră, la spate.
bucharest fashion week
Italianca Giada Curti a venit la Bucharest Fashion Week cu o colecţie feminină, vaporoasă şi o mireasă prinţesă într-o rochie nude decorată ceva mai discret cu flori şi pietre.
bucharest fashion week
Mireasa Shushma Patel a fost strălucitoare într-o rochie decorată cu paiete.
bucharest fashion week

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!