Rochii de mireasă superbe de la Bucharest Fashion Week

De Erika Chivu pe

În seara a treia de Bucharest Fashion Week, designerii au propus mirese extravagante în rochii somptuoase decorate cu pietre şi pene. Ce rochie de mireasă îţi place mai mult?
Miresele colecţiilor prezentate în a treia seară de Bucharest Fashion Week au fost fie extravagante, fie prinţese foarte elegante şi feminine.
Cătălin Botezatu, care a prezentat colecţia haute couture „Birds” a propus o mireasa excentrică, într-o rochie amplă cu crinolină, decorată cu pene atât pe poale, cât şi pe bust.
Cine e mai sexy, Jennifer Lopez sau Julia Jianu? Vezi pozele!

Rochii de mireasă extravagante

Mireasa colecţiei Desire Me nu poartă rochie albă, ci preferă o culoare mult mai veselă. Rochia decorată cu pene şi cristale a atras toate privirile, la fel ca şi cea semnată Andreea Dogaru. Mireasa acestei colecţii a purtat o combinaţie de pene, voal transparent, broderie şi pietre.
bucharest fashion week
Tot un joc al transparenţelor proprune şi Marina Mansanta.
bucharest fashion week
Colecţia „Cocktail” by Oana Ciclovan a avut o mireasa clasică, într-o rochie de un alb imaculat, dar cu un accesoriu excentric, o fundă supradimensionată neagră, la spate.
bucharest fashion week
Italianca Giada Curti a venit la Bucharest Fashion Week cu o colecţie feminină, vaporoasă şi o mireasă prinţesă într-o rochie nude decorată ceva mai discret cu flori şi pietre.
bucharest fashion week
Mireasa Shushma Patel a fost strălucitoare într-o rochie decorată cu paiete.
bucharest fashion week

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO