Cele mai frumoase rochii de la Gala Avon

De Diana Sorescu pe

Aseară a avut loc Gala Avon, într-un cadru cochet. Vedetele au defilat pe covorul roşu în rochii luxoase, respectând dress code-ul evenimentului, ţinute alb şi negru.

Ţinute frumoase

  Andreea Raicu a abordat un look extrem de rafinat, aşa cum ne-a obişnuit. Rochia maxi satinată poartă semnătura Irina Schrotter, iar brâul preţios este creaţie Stephan Pelger. Un clutch micuţ, negru, a acompaniat eleganta ţinută.
 
Malvina Cervenschi a rămas fidelă designerului Rhea Costa şi a ales o rochie one shoulder, bicoloră, drapată şi cu detaliu floral pe umăr. Vedeta a adus o notă preţioasă ţinutei cu ajutorul unui clutch argintiu, cu slipici.
 
Livia Dilă a mers pe o rochie spumoasă, albă, cu broderie fină şi inserţii de delicate pe bust. Vedeta a fost ravisantă la gala Avon şi a respectat dress code-ul impus, asortând creaţiei o geantă neagră cu lanţ argintiu.
 
Andreea Marin- Bănică a trişat puţin şi a optat pentru o rochie gri suav, drapată pe un umăr, cu detaliu preţios de un roşu burgundy. Diva a asortat ţinutei o coafură cu parfum grecesc şi un ruj roşu vibrant, rezultatul final fiind unul extrem de stilat, demn de o gală.
 
Care divă este preferata ta? Ce rochie îţi place cel mai mult?
 
Cele mai frumoase rochii de la Gala Avon
 
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO