Bebeluşa Oana Ioniţă, o mireasă superbă. Îţi place rochia?

De Unica.ro pe

Bebeluşa Oana Ioniţă s-a căsătorit în weekend cu iubitul ei, tenorul Florin Butnaru. Uite ce rochie de mireasă a ales!
Oana Ioniţă, cunoscută ca fosta bebeluşă de la „Cronica Cârcotaşilor”, s-a căsătorit weekendul acesta cu iubitul ei, tenorul Florin Budnaru.
Oana a fost o mireasă superbă, având o rochie albă amplă în partea de jos, fără bretele, care a stat minunat pe silueta ei perfectă de balerină. A avut un voal lung, tradiţional şi o tiara demnă de o prinţesă.
Buchetul nu a fost unul din flori, aşa cum ne-am fi aşteptat. Oana a ales un buchet vintage făcut din perle şi broşe din argint. Însă când a venit momentul să arunce buchetul a avut un altul, natural, pentru a nu le răni pe domnişoarele prezente la petrecere.
Video: Oana Ioniţă a dansat la petrecerea Unica.ro
nunta oana ionita adelina pestritu
Cununia religioasă a avut loc duminică, la Biserica Podeni din Capitală, aceeaşi în care Oana şi-a botezat şi fetiţa. Mireasa a ajuns cu o întârziere de 15 minute la biserică, unde o aştepta emoţionat soţul ei.
Printre invitaţii la nuntă s-a numărat şi Adelina Pestriţu, care a postat pe Facebook imagini de la petrecere. Adelina a avut şi ea o rochie superbă, o creaţie din dantelă albastru cobalt, foarte sexy şi elegantă.
nunta oana ionita adelina pestritu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO