Parfumuri de vedete

De Unica.ro, pe

Se spune că parfumul defineşte personalitatea unei femei puternice. Află ce arome preferă vedetele noastre şi cum îşi aleg ele parfumul preferat. Chanel No.9, Coco Mademoiselle, Hypnotic Poison Elixir …

… de la Dior, Daisy de la Marc Jacobs sunt doar câteva!

Andreea Mantea

„Îmi plac aromele misterioase, cât mai puternice şi sunt foarte constantă în alegerea parfumului preferat. Am purtat mult timp un parfum unisex de la Jean Paul Gaultier, iar când eram mai mică mă atrăgeau foarte tare aromele bărbăteşti.”

Parfumul ei: Parfum Chanel No.5, 360,17 lei

Elena Gheorghe

„Ador mirosurile tari, foarte puternice şi persistente. Ultima oară am primit de ziua mea 24 de parfumuri, dintre care patru erau aroma mea preferată: Hypnotic Poison Elixir de la Dior. Nu îmi cumpăr niciodată parfumuri florale, fresh, pentru că mi se pare că nu rezistă pe piele.”

Parfumul ei: Hypnotic Poison Elixir de la Dior, 379 lei

Dana Războiu

„Timp de şase ani am folosit Light Blue de la D&G, dar de când vizitez mai des o prietenă care stă în Austria, am descoperit o parfumerie ca un boutique foarte elegant de unde mi-am cumparat un parfum nou, Bond No.9. În general, schimb parfumurile în funcţie de anotimp. Vara îmi plac cele fresh, florale, iar iarna îmi aleg arome lemnoase, mai tari.”

Parfumul ei: Bond No.9 – West Side din parfumeria Madison, 603 lei

Claudia Pavel (Cream)

„Favoritele mele sunt parfumurile fresh, florale şi de aceea îmi este greu să fiu fidelă unui singur parfum, aşa că am foarte multe. Nu cheltui însă foarte mult pe un parfum şi nu aş purta niciodată arome moscate, orientale sau lemnoase. Mi se par grele.”

Parfumul ei: Daisy by Marc Jacobs, 298 lei

Gina Pistol

„Nu ţin niciodată cont de ce se poartă şi îmi place să aleg parfumuri clasice cu note foarte puternice, lemnoase, florale sau orientale. Îmi cumpăr parfumurile de oriunde, dar mai ales din duty-free-uri pentru că e mai practic.”

Parfumul ei: Coco Mademoiselle de la Chanel, 390 lei

Alessandra Stoicescu

„Sunt o fire conservatoare şi îmi schimb greu parfumul, aşa că pot folosi o aromă foarte mult timp. Mi se face rău de la parfumurile dulci şi de aceea nu le testez pe cele noi în parfumerii şi prefer arome puternice. Mi-am cumpărat parfumurile preferate din SUA sau le-am primit de la prieteni.”

Parfumul ei: Escale à Portofino de la Dior, 245 lei

Sursa: DivaOnline.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!