Machiajul în nuanţe strălucitoare

De Unica.ro pe

Tendinţa în modă a luat avânt în luna mai, când Kate Moss a fost aplaudată pentru rochia din lame auriu Marc Jacobs adoptată la Gala Metropolitan Costume Institute.
Cum nu putem să cheltuim o avere pe o rochie strălucitoare de seară, alternativa rămâne machiajul în culori cu irizaţii. Explozia de nuanţe care imită metalele preţioase este perfect potrivită sezonului de Sărbători şi reprezintă ocazia unei femei de a îşi pune în evidenţă frumuseţea în stilul reginei Cleopatra.

Nuanţele de auriu reflectă lumina şi se potrivesc tuturor trăsăturilor, în plus nu există altă culoare care să reprezinte mai bine dispoziţia festivă! Ai la dispoziţie în luna petrecerilor rujuri bogate în culoare, blush-uri cu irizaţii spectaculoase, fond de ten cu sidef şi farduri de pleoape strălucitoare. Tendinţele în manichiură pentru această iarnă îţi aduc lacuri de unghii în cele mai frumoase nuanţe metalizate.

Machiajul în nuanţe strălucitoare Primul lucru pe care trebuie să îl păstrezi în vedere atunci când alegi un machiaj creativ în nuanţe strălucitoare este că nu trebuie să depăşeşti o anumită limită. Temperează luciul aplicat ochilor şi buzelor folosind un blush mat. Cea de-a doua regulă este să nu amesteci nuanţe metalizate, fardul de ochi auriu cere să renunţi la pudra bronzantă şi aşa mai departe.

Atunci când îţi doreşti un look festiv şi atrăgător, foloseşte fardul de ochi în mai multe nuanţe strălucitoare astfel: nuanţa de bronz pe colţul exterior al ochiului şi pentru a contura pleoapa inferioară.

Fardul auriu este potrivit pentru întreaga pleoapă superioară, cu un accent mai deschis exact pe osul arcadei şi în colţul interior al ochiului.
Machiajul în nuanţe strălucitoare
Alege fardul de pleoape Maybelline Eye Studio Quatro la preţul de 42.99 lei sau setul de machiaj Party Queen de la Sephora, la preţul de 98 de lei.

Pentru a completa perfect machiajul îţi mai trebuie doar un ruj sau gloss mat.

Machiajul în nuanţe strălucitoare În locul accesoriilor masive din aur foloseşte în avantajul tău o pudră de obraji mosaic pentru pomeţi, decolteu şi umeri pentru a crea un efect sublime de strălucire a pielii.

Orice ţinută cu o rochie neagră de cocktail apare diferit dacă vei aplica luminozitate feţei şi membrelor.

Alege pudra mosaic de la Peggy Sage în una din cele şase nuanţe speciale, la preţul de 46,16 lei.

Machiajul în nuanţe strălucitoare Să  nu crezi că machiajul în culori metalizate este doar pentru femeia tânără, chiar şi tenul matur este iluminat frumos de produsele cu beneficii anti-aging.

Alege fondul de ten cu sidef încorporat de la Peggy Sage (54,95 lei) şi pudra minerală de la Max Factor (51,49 lei) şi vei observa efectele asupra look-ului tău de petrecere.  
Machiajul bronzant este o alegere foarte bună pentru Sărbători, îţi va oferi acea strălucire de după vacanţa exotică a anului. Pudra bronzantă are darul de a completa orice machiaj smokey eyes pe care l-ai putea realiza pentru seară.

Machiajul în nuanţe strălucitoare Atunci când îndrăzneşti doar să accentuezi culoarea ochilor tăi cu fard de pleoape auriu deschis, alege un ruj roşu aprins pentru ca buzele tale să fie centrul privirilor. Îţi recomandăm rujul Color Riche Serum de la L’Oreal la preţul de 44,99 lei.

Machiajul în nuanţe strălucitoare Genele false sunt o opţiune pentru machiajul de Sărbători, dar alternativa de criză este un strat de pudră strălucitoare pe gene înainte de a aplica al doilea strat de rimel.

Pentru gene cu mult volum alege Maybelline Colossal Volume Express Mascara la doar 24,99 lei.

Pentru unghii alege lacul Astor Longer&Stronger nuanţa VIP Gold la preţul de 15 lei.

Evită greşelile în machiajul de petrecere şi află cum să realizezi un machiaj rezistent!

Foto: Shutterstock, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro