Lady Gaga, apariţie fără mască

De Andra Pecingina pe

Lady Gaga apare rar în public fără o pereche enormă de ochelari de soare, o mască inedită sau o pălărie extravagantă. Recent, Lady Gaga a avut o apariţie surprinzător de naturală.
Ea şi-a făcut intrarea într-o emisiune germană, numită „Wetten Dass…?” (Punem pariu că…?), purtând nelipsita pereche de ochelari XXL alături de o rochie cu şolduri supradimensionate şi o pereche de cizme din lac, înalte peste genunchi.

Însă în timpul interviului, Lady Gaga a renunţat la ochelari şi ne-a arătat adevăratele ei trăsături.

Tânăra de 23 de ani originară din New York n-a purtat decât machiajul în stil smokey eyes şi a discutat cu gazda emisiunii, Thomas Gottschalk, printre altele, despre poezia lui Rainer Maria Rilke.

Cântăreaţa a mărturisit că unul din poemele scrise de Rilke se află sub forma unui tatuaj pe braţul ei.

Atunci când Lady Gaga apare fără arsenalul extravagant de accesorii cu care ne-a obişnuit, de obicei alege o ţinută aproape complet transparentă.Toate acestea sunt menite să îi ascundă adevărata faţă de paparazzi.

Poate vedeta vrea să ascundă sub ochelari de soare, măşti şi pălării faptul că nu este o frumuseţe, ba chiar dimpotrivă, este o versiune mai puţin frumoasă a actriţei Brittany Murphy.
Lady Gaga, apariţie fără mască

Foto: Mediafax, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro